reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny smarujecie czymś buziaki swoich pocievh ? Czy tylko przemywacie woda ?
Przemywam tylko i ewentualnie smaruję czasami u góry czoło i po bokach linomagiem zielonym bo ma suchą skórę po szpitalu, tam mu pobierali krew z główki i od dezynfekowania się czasami jeszcze troszkę łuszczy w tych miejscach.

Młody dzisiaj pierwszy raz miał takie przygody cały dzień 🙈 rano wizyta u pediatry, potem został na 3 godziny z sama babcia bo mieliśmy odbiór techniczny chaty, oczywiście obudził się z rykiem po 2,5h głodny 🤭 na chwilę do domu i następne wizyta na USG bioderek 🥵
Chyba trochę za dużo wrażeń, bo marudził chwilę w domu.

Laski, czy dzwonicie do swoich pediatrów oprócz wizyt? W sumie dzisiaj naszą lekarka powiedziała, że jak tylko coś nowego się wydarzy (bo mamy kontrole w szpitalu, jakieś tam wizyty itp) to mam dzwonić 😅 i sama nie wiem czy faktycznie mam wydzwaniać z newsami do recepcji 🤣 i nie wiem jak to taktownie rozegrać 🙈

Młody dzisiaj pierwszy raz miał takie przygody cały dzień 🙈 rano wizyta u pediatry, potem został na 3 godziny z sama babcia bo mieliśmy odbiór techniczny chaty, oczywiście obudził się z rykiem po 2,5h głodny 🤭 na chwilę do domu i następne wizyta na USG bioderek 🥵

Laski, czy dzwonicie do swoich pediatrów oprócz wizyt? W sumie dzisiaj naszą lekarka powiedziała, że jak tylko coś nowego się wydarzy (bo mamy kontrole w szpitalu, jakieś tam wizyty itp) to mam dzwonić 😅 i sama nie wiem czy faktycznie mam wydzwaniać z newsami do recepcji 🤣 i nie wiem jak to taktownie rozegrać 🙈
Jesli potrzebujesz od niej rady albo zeby cos zalatwila to dzwon jak najbardziej. Ja moja ginekolog w trakcie ciazy atakowalam za kazdym razem jak mialam jakas powazniejsza rozkmine. Jesli jej to bedzie przeszkadzalo to na pewno Ci powie, póki co zaoferowala Ci kontakt wiec smialo mozesz dzwonic 😉

Jesli potrzebujesz od niej rady albo zeby cos zalatwila to dzwon jak najbardziej. Ja moja ginekolog w trakcie ciazy atakowalam za kazdym razem jak mialam jakas powazniejsza rozkmine. Jesli jej to bedzie przeszkadzalo to na pewno Ci powie, póki co zaoferowala Ci kontakt wiec smialo mozesz dzwonic 😉
Tylko że ja nie mam do niej nr osobistego, tylko ten do recepcji. Także mam dzwonić do recepcji 🤷 i właśnie nie wiem jak miałoby to wyglądać bo ona przyjmuje tylko dwa dni w tygodniu 🤔

Ja w sumie dzwonię do swojej pediatry jak coś chce 😂 w sumie teraz stwierdzam, że sama jestem lekarzem dzieci 😂bo dzwonię i mowie potrzebuje hetaxe, masc na coś tam 😂 skierowanie na wyniki, do alergologa 😂😂 i zawsze się zgadza 😂 ja dzwonię na recepcję i mnie przelaczaja do Pani doktor

Ja w sumie dzwonię do swojej pediatry jak coś chce 😂 w sumie teraz stwierdzam, że sama jestem lekarzem dzieci 😂bo dzwonię i mowie potrzebuje hetaxe, masc na coś tam 😂 skierowanie na wyniki, do alergologa 😂😂 i zawsze się zgadza 😂 ja dzwonię na recepcję i mnie przelaczaja do Pani doktor
Dokladnie - powiedz ze doktor kazala Ci sie kontaktowac przez ten numer i czy moga Cie przelaczyc 😌

reklama
Pomimo ciężkiego wieczoru, Lena wstała dopiero chwilę przed 5, narzeczony nakarmił i przebrał położył spać i wstała o 8:30 😄 tak to mi się podoba 😄 i teraz niedawno co zasnęła 😅 obiad przygotowany, tylko rybę usmażyć zostało 😄😄

Załączniki

• IMG_20210423_101743.jpg
    IMG_20210423_101743.jpg
    171 KB · Wyświetleń: 99
Do góry