MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
A piłaś te granulki ? Zapomniałam nazwę.Kurde ale mnie pęcherz boli coraz bardziej ... on mi nie chce nic zapisać ... mam zrobić badania i przyjść za dwa tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A piłaś te granulki ? Zapomniałam nazwę.Kurde ale mnie pęcherz boli coraz bardziej ... on mi nie chce nic zapisać ... mam zrobić badania i przyjść za dwa tyg
A piłaś te granulki ? Zapomniałam nazwę.
Ja nie widziałam tego wpisu z dwoma pęcherzykami brawooooooo !!!!!Ojaaaaa !!!! Marzenie mojego męża![]()
Wiesz co objawów nie mam żadnych.Blizniaki? O jak supermialas jakies mocniejsze objawy? Mocna kreske na tescie?
Wiesz co objawów nie mam żadnych.
Kreska na teście tak wyglądała. Test robiony 3 dni przed terminem @
Beta też robiona 3 dni przed terminem @ byla 30.8
Ja jestem trochę przerażona. Mam już dwoje dzieci corka 9 lat i syn 3.5. Blizniaki teraz sprawiają że trzeba wszystko zmienić.
To nie prawda - pozamaciczna to zagrożenie życia i nigdy nie wiadomo kiedy dojdzie do krwotokuNo mnie też kontrolują w związku z podejrzeniem pozamacicznej ale Twoja lekarka przesadza, wystarczy raz w tygodniu. Lekarze po poronieniu mowili, że pozamaciczna nie zniszczy jajnika do 7tygodnia ciąży, więc to, że każe Ci przychodzić codziennie moim zdaniem to przesada.
Może zmień lekarza po szpitalu. I po 2-3 dniach nie dałabym sobie zrobić zabiegu. Zawsze będziesz mogła wypisać się na własną rękę i poczekać. Zawsze można tam wrócić, ale po 2-3 dniach bym nie dała sobie nic zrobić. Nie wrocilabym do tej baby...
Kup sobie urosept, mi zawsze pomagałKurde ale mnie pęcherz boli coraz bardziej ... on mi nie chce nic zapisać ... mam zrobić badania i przyjść za dwa tyg
Ale ja to wiem, sama teraz jestem w takiej sytuacji, że mam kontrolować jajnik bo mam tam dwie torbiele z podejrzeniem, że jedna może się okazać pęcherzykiem ciążowy. Wielokrotnie pisałam już na forum, że lekarka każe monitorować ze względu na ewentualne zagrożenie życia!! A jeśli chodzi o ostatnią moja wypowiedź to są to słowa lekarki ze szpitala, w którym byłam w lutym z powodu podejrzenia pozamacicznej i ostatecznie poronienia. Nie wymyśliłam sobie tegoTo nie prawda - pozamaciczna to zagrożenie życia i nigdy nie wiadomo kiedy dojdzie do krwotoku