reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam go naprawde serdecznie dosc!
Jak sie wkur... to mu zrobie jazde i tyle!!
Alimenty mam zasadzone, wizyty ustalone. Jak dalej ebdzie chamidlo to bedzie dziecko widywal - 2 razy w miesiacu!!!

Co mi zalezy?>!

reklama
Ewcia zdrówka dla synka i oby nie było to nic powaznego:-)
Bodzienka miłej wyprawy:-)
Ja już po ćwiczojnkach:-) Wojtas się obudził ale Michas jeszcze śpi:-) Mykam coś zjeśc bo głodna jestem

cara niezły ten twoj maz,,,,,,

Możemy pomóc!!!
Acha dziewczyny mozemy pomóc naszym dzieciom, przez fundacje,,zbierają rzeczy na aukcje Allegro,,bo mało maja,,może coś macie niepotrzebnego w domu,,ksiązki,rzeczy,gry,komiksy,misie,,dosłownie wsyztsko co sie da wystawic,,to dla dzieci,,,ja zbierma dużą paczke i wysyłam im na własny koszt...ale to około 10zł,,a im moga sie pięniązki z aukcji bardzo przydać...
Szukać w szafach coś,,albo w półkach,,albo licytować...mozemy pomóc

Cara, olej go. Jego zachowanie świadczy tylko i wyłącznie o nim samym.
Ewcia, zdroofka dla Mata!!

Oliwka buszuje, nawet nie myśli o spaniu. Przed chwilą musiałam ją całą przebierać, bo najpierw latała za mną z kubkiem, więc myślałam, że pić jej się chce i nalałam jej herbatki, a ona zołza jedna odkręciła tą część z ustnikiem i wylała całą herbatę na siebie :wściekła/y:. I jeszcze jak opętana zaczęła rozcierać kałużę na podłodze swoimi skarpetkami :angry:. Normalnie, brak mi słów. A do tego walnęłam się w palca, którego miałam jakiś czas temu połamanego i ledwo ręką ruszam, a ta jak na złość musiała się uświnić...Myślałam że się zes**m z bólu jak ją przebierałam:wściekła/y::no::angry:.................. Jak się wkurzę to nic do picia małpka jedna nie dostanie, chyba że pod ,moim ścisłym nadzorem.

Cześć Wam. Mam problem. Wróciłam właśnie z moim M z Puław.i idzie do wojska na 7 maja:-:)-( jestem w totalnej rozsypce..odwołać już się nie może bo raz to zrobił. Pomóżcie mi znaleść jakieś przepisy co mogło by to jednak odwołać. Lekarskiego też już nie weźmie bo brał...:-:)-:)-(

Cześć Wam. Mam problem. Wróciłam właśnie z moim M z Puław.i idzie do wojska na 7 maja:-:)-( jestem w totalnej rozsypce..odwołać już się nie może bo raz to zrobił. Pomóżcie mi znaleść jakieś przepisy co mogło by to jednak odwołać. Lekarskiego też już nie weźmie bo brał...:-:)-:)-(

Jezeli jest jedynym zywicielem rodziny pwoinien pisac odwolania do skutku...!!

reklama
Do góry