reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć Mamuśki :tak:
Chorym zdrowia, zniecierpliwionym-spokoju, podirytowanym - melisy, odchudzającym się - wytrwałości, wyjechanym - relaksu, tym u kresu sił z dwójką dzieci - wypoczynku;-):-). Inna - mój Szymek też przeważnie tak się cieszy jak wychodzimy, największy entuzjazm okazuje przy zakładaniu czapy:-D:-D.
U nas dzisiaj wiosna pełną gębą - słońce przygrzewa, wiaterek cieplutki no nic tylko śmignąć gdzieś na wieś czy coś:confused:, ale niestety w domku siedzimy bo autek jeden i męż w pracy nim własnie:-:)-(. Byliśmy na spacerku, już w spacerówce i było suuuper - Mały nawet jak się obudził to nie mruknął nawet bo tyle rzeczy go ciekawiło :-):tak:

A jeszcze miałam napisać coś na temat tego zdjęcia w czapce (tam gdzie są trzy zdjęcia - pierwsze na tle kwiatków, drugie z glutami wiszącymi z nosa:-D i to trzecie w czapce). Więc to było już jak szliśmy spać, a w domu było zimno i zaczęliśmy gadać z Jackiem, że trzeba się ciepło ubrać do spania, żeby nie zamarznąć, więc nasze dziecko wygrzebało czapę, założyło ją sobie na łepek i udało się do łóżka. Myślałam, że się posikam ze śmiechu :-D:-D:-D

Madxka ciepełko to super spraw,au nnie tez,,tlyko maly chory i nie diziemy,,,ale niedlugow iosna wiec sie naciesyzmy...

inna superrr,ale jaka pomyslowa ona,,

reklama
Do góry