Anet29
Fanka BB :)
Słuchajcie a jakieś kremy to lepiej kupować w aptece czy rosmanie ?
Pamietajcie ze kremy i tak nie przebija genow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchajcie a jakieś kremy to lepiej kupować w aptece czy rosmanie ?
A czemu do amniopunkcji? Zakładasz ze będziesz mieć amniopunkcję w ciąży?Hello
Nie mogę Was nadrobić
U mnie najgorzej jest wieczorem, najpierw, jak się zaczęło było cały dzień, a teraz miewam już czasem nadzieję, że odpuściło i wieczorem fatalnie się czuje
Nie. I jeśli będę w stanie ukrywać, to jeszcze dłuuugo nikomu nie powiemy. Chciałabym aż do amniopunkcji nic nie mówić.
Wydaje mi się, że się zgadza, tylko trzeba doliczyć kolejnego członka rodziny do podziałuna becikowe i tak jest prog 1900 zl na osobę, prawda? Ostatnio szukałam informacji na ten temat i się zdziwiłam. Myślę że większość osób które będzie korzystało z prywatnej opieki przekracza ten próg. Powinno to być dla każdej rodziny...
Ja też myślę o amniopunkcji albo zrobię test fifty, wolę jak najszybciej wiedziec czy płód nie jest obarczony wadami genetycznymi.A czemu do amniopunkcji? Zakładasz ze będziesz mieć amniopunkcję w ciąży?
Tak dostaje sie, ja przy corce to mialam i wszedzie ten tysiac pozniej wliczaja, teraz nam wliczyli do rodzinnego i juz nie dostalismy heh takze niby daja 12 tys a tu nam wzieli takjakby 6 spowrotem
No dokładnie, płacę podatki, do lekarzy praktycznie nie chodzę, a jak urodziłam dziecko to nic nie dostałam, o sorry, dostałam list z gratulacjami od prezydenta miasta i bodziaka, który nawet się nie przydał bo był z krótkim rękawem, a rozmiar pasował na małego jak przyszła zimaTo akurat bez sensu, próg tylko 1900zl, tyle płace podatków, a mi się te pieniądze nie należą, tylko mam fundować komuś innemu, uwielbiam ten kraj![]()
Podobno jest nie opodatkowany nigdzie![]()
Tak wiem wiem. To mam ugadane z lekarzem i położna, bez problemu. Obdzwonilam wszystkich i nie ma miejsc. Po kwarantannie bedzie 9t3d także jeszcze sie mieszczę.A dzis sie nigdzie nie dostaniesz? Trzeba byc na wizycie przed 10 tyg zeby dostac ten 1000 zl po urodzeniu
W Krakowie jest gminne becikowe i na 3cie i kolejne dziecko próg dochodowy jest zniesionyna becikowe i tak jest prog 1900 zl na osobę, prawda? Ostatnio szukałam informacji na ten temat i się zdziwiłam. Myślę że większość osób które będzie korzystało z prywatnej opieki przekracza ten próg. Powinno to być dla każdej rodziny...