reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

hej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie

Jestem choraaaaa :( kurde i mnie też złapała choroba :( nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie
...:-:)-:)-(

reklama
Dzień dobry!!!

A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora:no:

Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło

Ja też nie pamietam kiedy byłam chora ostatnio ... na pewno gdzies jeszcze przed ciążą czyli bardzo dano temu , ale w końcu mnie dopadło :-(

Cześć:-)

Dziewczyny wyspałam się:-):-):-) poszłam spać o 21, Inga obudzła się o 1 na jedzenie, którego zjadła tyle co kot napłakał a później dopiero o 7:-) Normalne jestem wniebowzięta.

Women, super, że z Doriankiem lepiej.
Beata, kuruj się, trzymaj się ciepło:-)

Wisienka, Beatka, Elbra, myślę, że to nie te bakterie, ale nie zaszkodzi mi sprawdzić. Jutro zaniose siuśki do analizy.

Anulka, nie zastanawiaj się, tylko rezerwuj wakacje:-) Z takim maluchem to sama przyjemność. Jedyne co nam odradziła znajoma, która prowadzi biuro podróży to kraje arabskie, ale moja kumpleka ma wykupione już wczasy z dzieckiem, które urodzi się dopiero w maju;-)

Co do wózka ja mam x-adventure. Gondolka super, a ze spacerówką dopiero zobaczymy. W wakacje chcemy kupić parasolkę... ja chcę quinny zapp, a mąż ma jakieś chicco upatrzone. Zobaczymy, ale to dopiero kupię jak pojadę do niego na wakacje do Holandii:-)

witam z rana:-)
chlopaki spobie ucieli drzemke a Viki maluje;-)
Widze ze rozmawiacie na temat spacerowki Zapp- ja jestem jej posiadaczka:tak:, ale nie polecam jej dla takich maluszkow. My ja kupilismy jak Viki miala ponad poltora roku, wczesniej mielismy quinny freestyle. A dlaczego odradzam u maluchow- bo nie ma pozycji lezacej, a takie bable spia jeszcze na spacerkach:tak: Mozna do niej zamontowac maxi-cosi wprawdzie...
U nas sie sprawdzila, bo latamy do Polski i wygodnie jest zabrac taka mala spacerowke do samolotu.

larvuniu
bidulko, wiem jak Ci ciezko:-(

PusiaBeatko
kurujcie sie kobiety;-)

Kunda
super ze Adas wraca do normy. My tez od 6 na nogach;-)

bira
kiedy ja sie wyspie, buuuuu:confused:

dzien dobry
nocka super kopanie , jedzonko i maly spal juz przed 9, nastepna jedzonko o 5:30 pozniej sie obudzilo o 7 bo maz do pracy jechalwiec sie troche pobawilismy i przed 8 zasnal do 9:30 jedzonko
super

pogoda znowu do d...pada .....

wszystkim chorobsdom ...... wszystkiego najzdrowszego

larvunia ..... mowilam ci ze bedzie problem , ale pojakims czasie sie unormuje , moja rada zciagaj sobie choc troszeczke zeby piesiom ulzyc (mleko mozesz wylac , to na pewno nie zatrzyma produkcji a bedzie ci lepiej)

witam z rana:-)
chlopaki spobie ucieli drzemke a Viki maluje;-)
Widze ze rozmawiacie na temat spacerowki Zapp- ja jestem jej posiadaczka:tak:, ale nie polecam jej dla takich maluszkow. My ja kupilismy jak Viki miala ponad poltora roku, wczesniej mielismy quinny freestyle. A dlaczego odradzam u maluchow- bo nie ma pozycji lezacej, a takie bable spia jeszcze na spacerkach:tak: Mozna do niej zamontowac maxi-cosi wprawdzie...
U nas sie sprawdzila, bo latamy do Polski i wygodnie jest zabrac taka mala spacerowke do samolotu.

larvuniu
bidulko, wiem jak Ci ciezko:-(

PusiaBeatko
kurujcie sie kobiety;-)

Kunda
super ze Adas wraca do normy. My tez od 6 na nogach;-)

bira
kiedy ja sie wyspie, buuuuu:confused:
no to widze ze mamy taki samy gust ... tez mam freestlera a pozniej tez chce zapp moze pod koniec roku ,zalezy jak beda wygladaly nasze podroze

reklama
ja tak na szybko nie czytając przepraszam;-( my po szczepieniu..
Kapik waży 6400;-) od urodzenia podwoił swoja wagę wiec pięknie:-)
głowka- 42 cm
Klata:-) 44 cm

to tyle jadę dalej załatwiac sprawy...buuu:-(

Do góry