Tez jestem ciekawa czy z jednychMuszę sobie przypomnieć![]()
reklama
Lobeliaxx
Początkująca w BB
Może coś z tego byćMnie od owulacji bolą piersi i też od kilku dni mnie ciągnie podbrzusze i pobolewaja jajniki. Ale dzisiaj zrobiłam test i niestety biel [emoji853 ile dni po owulacji?
Magdalena09
Fanka BB :)
Raczej nie będzie, dzisiaj biel na teście. Dzisiaj 13dpo [emoji853]czekam na @Może coś z tego być [emoji4] a który to dzień po owulacji?
Ja trochę czytam zagraniczne fora o planowaniu i tam teoria odstępu od owulacji została obalona. Tam dziewczyny bardziej wierzą w częstotliwość stosunków plus dieta i suplementy. Na dziewczynke najlepiej jeden stosunek w dni płodne ewentualnie dwa a na chłopca częste seksy. Oczywiście u każdego co innego zadziałaale dużo jest dziewczynek ze stosunku w dniu pozytywnego testu owulacyjnego tzw piku
wiec szansa zawsze jest no i życzę teraz dla odmiany córeczki
![]()
To u mnie chyba zadziałała ta częstotliwość. Bo z synem zaczęliśmy 3 czy 2 dni przed owu codziennie, a z córką raz w owu.
Dajesz nadziejeTo u mnie chyba zadziałała ta częstotliwość. Bo z synem zaczęliśmy 3 czy 2 dni przed owu codziennie, a z córką raz w owu.![]()
Elenaa
A jak tam Twoje plany wpadkowe?Do dziełaJeśli dobrze kojarzę to wcale nie jest za późno
![]()
kinga30
To ja obalam bo u mnie chłopak był raz w owuTo u mnie chyba zadziałała ta częstotliwość. Bo z synem zaczęliśmy 3 czy 2 dni przed owu codziennie, a z córką raz w owu.![]()
No wśród moich znajomych ta teoria tez obalona. Zresztą jakby o to chodziło to Magic_87 by miala córeczkę i wiele dziewczyn z tego forum. Myślę, że jej przykład pokazal dobitnie, ze musi byc tak na prawdę inny czynnik, który decyduje. My nie mamy po prostu jeszcze jego swiadomosci.
reklama
U mnie tez sporo osób z częstych przytulanek ma córki jak i synów
teoria teorią wiadomo. Czytałam staranka Magic i zrobiła wszystko na córkę a jednak synek... pisała ze jeden stosunek 48 h przed owulacja czyli metoda babydust która ma dosyć wysoka sprawdzalność. Tylko chyba nie wiadomo jaka była wcześniejsza abstynencja bo podobno powyżej 12 dni spada mocno ilość plemników męskich no ale ile w tym prawdy tez niewiadomo 
Podziel się: