Ja tez nie ogarniam ludziChyba będziesz musiała się udać do swojego ginekologa... Nie ogarniam ludziBardzo mi przykro, że tak Cię potraktowali

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie ogarniam ludziChyba będziesz musiała się udać do swojego ginekologa... Nie ogarniam ludziBardzo mi przykro, że tak Cię potraktowali
SmacznegoA ja dzisiaj się zajadałam arbuzem.I lodami wodnymi.
![]()
Trzymam za ciebie kciukiO 9 mam najpierw endokrynologa, a o 12.20 ginekolog.
Syn 3lata wie - bo zawsze się po mnie tłucze więc musiałam mu powiedzieć dlaczego nie może (jeszcze słabo mówi to nie wypapla). Córka 8 lat nie wie, jak się dowie to wszystkim dookoła rozpowie więc powiem dopiero jak będę pewna, że wszystko ok.Właśnie sąsiadka zauważyła, ze jestem w ciążyjak tak dalej pójdzie to będę słonica jak w pierwszej ciąży, gdzie przytyłam 23 kg
Waga póki co 100 g mniej, czyli można powiedzieć ze stoi, a brzuch rośnie. Niedługo czas powiedzieć córce zanim ktoś ją zapyta czy cieszy się z rodzeństwa
chciałam czekać do 12 tyg jak już będzie bezpieczniej, ale chyba w 12 już będę grubiutka i sama się zorientuje. Mowilyscie już młodszym dzieciom? Moja ma 6 lat. Bardzo chce rodzeństwo i gdyby coś poszło nie tak znając jej psychikę przeżywałaby normalnie żałobę.