reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja to tylko malutkiego piweczka wypiłam, Madziucha w nocy cycucha. Jak ja bym już chciała ją odessac:dry:
Nocne marki superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:-D

no dobra,,skoro nalegacie,,wkleje jakies dwa,,,

212655.jpg

Aluśka moim zdaniem w krótkich tak jakoś mniej poważnie fajniej
Aluśka fryzurka super:tak: Buziaczki dla Amandy, będzie dobrze:blink:
Aluśka ale z Ciebie laska...Już wiem po kim Amanda urode odziedziczyła.
Aluska, ile Ty dziecko masz lat, 15 ????????????????????????????????
Łoo:szok::szok::szok:Aluska wyglądasz bardzo fajnie:-):-)
aluska wow ale sciahcałas hery,,ale slicnzie ci,bardzo sliczniee
Aluśka super wyglądasz

Dziękuję Wam bardzo za komplementy:-D:-D

inna co do moich lat to ostatnio jak poszłam z Amandą na spacer to zaczepiła mnie jakaś babka i się mnie zapytała patrząc do wózka czy mam siostrzyczkę czy braciszka :-D:-D :-D:-D:-D
w czerwcu skończę 22 ale fajnie że wyglądam na mniej :tak:

reklama
Do góry