reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anula na tej fotce to ja za specjalnie podobieństwa nie widzę, ale proszę brać poprawkę, bo ja po pifffku słabo widzę ;-)

reklama
Ja już próbowałam, ale francka tak dziera że wszyscy na nogach. :zawstydzona/y: Muszę się w końcu za nią wiąśc i to porządnie bo tak to chyba do czterdziestki pociągniemy :-D
Ewcia scrapy śliczne:tak:

Ewcia nie przymilam się...... super fota!

aluska jaka Ty młoda jesteś dziewczynka. Rety ja to już starsza pani :-(

212656.jpg

Sewa dzięki tzn że jesteśmy we trójkę a to już impreza;-)
Halo, halo, a o mnie to już nikt nie pamięta :angry:
ttaa ale tylko chłopaki,bo baby Stasie to niefajne...
Łoj, popieram, moja nauczycielka z histy w LO była Stasia - zołza straszna :-D
a ja mam ochote na cos slodiego do piffka,musze malemu podwedzic nesqiuki czekoladowe,,zjem na sucho,,uwielbiam je...
Ależ z Ciebie wyrodna matka :-p

mam nadzieję;-) m. wybra l mu imię ja chciałam Nikodema ale Nikodem ma na drugie więc pół na pół Stasiu w ogóle jest na życzenie taty cały i podobny do m. kropka w kropkę
Hmmm... Moja też ponoć podobna do tatusia jak dwie krople wody...Ale imię wybrałam ja i moje pasierbiątko ;-)
witamw klubie cos skrecimyyy

ja mam wino jakby co...

hahahha dokladnie,dobrze ze moje do 8--9 spi,,,

a ja na imieniny do siory pojechacc:-p
Kurczę, a ja się muszę jutro uczyć na piątkową poprawkę :baffled: Niezła jazda :sorry2:

Właśnie wpadłam pod biurko:-D M obejrzał you can dance i stwierdził że jedzie na eliminacje do wawy.:szok: Ludzie chyba by go na sygnale do domu przywieżli:rofl2:
Prawie zsikałam się ze śmiechu, a Jacek patrzył na mnie jak na psychola, bo nie kminił z czego tak brechtam :-D

Pifffffffko mi sie kończy... :-( Ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze... Może baknę J. żeby skoczył do swojej hurtowni, w końcu piwa tam pod dostatkiem, a zaledwie 15 metrów ma do przejścia...Nawet w majtach może śmignąć :blink:

reklama
Do góry