czekamnaskarb
Fanka BB :)
Ja zaczynam 12 tydzień i mdłości dalej sąCześć dziewczyny
Długo męczycie się z mdłościami? Już myślałam że ten objaw mnie ominie, ale od piątku cały czas je odczuwamDzisiaj 9t1d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczynam 12 tydzień i mdłości dalej sąCześć dziewczyny
Długo męczycie się z mdłościami? Już myślałam że ten objaw mnie ominie, ale od piątku cały czas je odczuwamDzisiaj 9t1d
mnie na szczęście takie atrakcje mijająCześć dziewczyny
To przybijam piątkęmnie na szczęście takie atrakcje mijają![]()
Hej, czekam na akceptację w grupie prywatnej... Mieszkam w Australii i czekam na powrót do Europy, ale rodzic będę tu... Mam nadzieję że niedługo do Was dołączę, nie za dobrze jeszcze znam te forum dopiero dziś tu się zalogowałammiło Cię poznać ja jestem Emilia mam 2 letnia córeczkę. Teraz jestem w 12tc. A gdzie mieszkasz? Bo napisałaś tak jak byś nie mieszkała w pl. A ogólnie większość dziewczyn przeniosła się na wątek prywatny![]()
ja w poprzedniej ciąży tez nie miałamTo przybijam piątkęani razu nie miałam mdłości, tylko senność. A kończymy już 12 tc
A co do porodu jestem zdecydowana na naturalny, aczkolwiek uważam, że warto zaufać specjalistom, jeśli właśnie np ortopeda zaleca cesarkę komuś, to trzeba mu zaufać, wie co robi. Ważne żeby mama i dziecko byli bezpieczni i zdrowi.
No to masz kawałekHej, czekam na akceptację w grupie prywatnej... Mieszkam w Australii i czekam na powrót do Europy, ale rodzic będę tu... Mam nadzieję że niedługo do Was dołączę, nie za dobrze jeszcze znam te forum dopiero dziś tu się zalogowałam
10t5d-nadal są, w poprzedniej ciąży znikły chyba ok 13-14 tc. I mam nadzieję, że i teraz to będzie max, bo były i sa znacznie bardziej uciążliwe.Cześć dziewczyny
Ja mam termin wg USG na 13 grudnia, ciążę mam prowadzoną wg USG bo mam dużą rozbieżność. Wg om mam termin na 19 listopada, dlatego pisałam głównie na listopadówkach. Córkę urodziłam 6 grudnia a mąż ma urodziny 14 grudnia.Tez z grudnia, ale supermoże dzieciaki będą mogły wspólna imprezę wyprawiać
to będzie moje pierwsze dziecko, od początku nie czuje się tragicznie, mdłości praktycznie nie było, kilka dni, może z tydzień. Jedynie bardziej zmęczona cały czas jestem, chociaż teraz już czuje, ze z dnia na dzień jest lepiej
![]()
U nas będzie co miesiąc imprezaJa mam termin wg USG na 13 grudnia, ciążę mam prowadzoną wg USG bo mam dużą rozbieżność. Wg om mam termin na 19 listopada, dlatego pisałam głównie na listopadówkach. Córkę urodziłam 6 grudnia a mąż ma urodziny 14 grudnia.