reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj rodzinka spora:tak: 3/4 ludzi nie znam, ale co zrobic skoro mężo nie chce tam jeżdzic:baffled: No ale w tym roku ugadałam się z jego ciotką że z dziecmi pojedę. A niech se na wiosce wypoczną. Oni wszyscy w okolicach Ostrowa Wielkopolskiego mieszkają:tak:

reklama
Ja tu chcę ładnie wszystko nadrobić a tu mi się strona 10min otwiera ....masakra
dobra mysl,,,

to standard,,,,tylko te njalepsze nie siedza czesto po nocach na imprach,hihi
ja siedzę żeby być na bieżąco bo rano nie bardzo mam czas Was poczytać ale dzisiaj to mi się zejdzie z tym do rana :baffled:

aluśka trzymam Cię za słowo :tak:
ok ;-):tak::tak:
Ale u mnie zaczął lać deszcz :baffled: a po południu była burza z piorunami :szok:
jak wracaliśmy od ortopedy to tak deszcz i grad lał że szok:szok::szok::szok: a burza z piorunami była u nas wczoraj :baffled:
pewnie na drzewie wyladowala,,bo instrukcji obslugi nie maaa:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Siedzi facet i moczy genitalia w mleku przy okazji czule szepcząc:
- Pij mleko. Będziesz wielki...

Do sklepu wbiega facet i pyta sprzedawcy:
- Jest cukier w kostkach?
- Nie ma! - Odpowiada sprzedawca
- A jakaś inna, tania bombonierka dla teściowej?

Trzech facetów piło wódkę. Łyknęli po ostatnim kieliszku i jeden z nich zaczął:
-sz sz sz sz sz sz
Koledzy się wystraszyli i dawaj kumpla do domu, do żony zaprowadzili. Żona otwarła, popatrzyła i bez słowa nalała mężowi kielicha. Mąż wypił i na to:
- Szła dzieweczka do laseczka....
Leżę i kwiczę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sikoreczka co do karmienia małej cycem..... ja karmiłam Jędrka prawie dwa lata i powiem Ci że bardzo prosto, poszło nam odcycowanie, on był już na tyle kumaty, że rozumiał jak mu tłumaczyła, że nie dostanie cyca. Więc to wcale nie musi być tak, że z wiekiem coraz trudniej odstawić od cyca.
Oj, ja pamiętam jak dziś, jaki moja mama miała problem z moją siorką, prawie 3 lata miała i cycała, tak w domu to jeszcze luz, ale przy obcych siara na maksa - wiecie, prawie 3-letnie dziecko wbija i drze mordkę: "mama, cycy" i rozbiera :szok:. No, sorry, chyba bym pod walec wsunęła :-p
Sikoreczka super sprawa :tak:
Stronkę zapisałam, zaraz otwieram i lookam

Poza tym moj małż już chrapie (kurde, tylko dlaczego tak głośno:confused:), Oliwka też już kima, a ja nie mam ochoty iść lulu, bo mam piffko :-p. Też mi się należy odstresowanie, a co :tak:

sikoreczka no to poznasz,,super

Sewa ano mamy 13 dzien miesiaca ,,hehe,,bo tydzien ma tylko 7 dni,,,

A dzisiaj iemieniny Krystyny bozeny,,,moja siora ma,,,ach an ciacho bede msuaial jechaccc

reklama
Iwonka2006
Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni i każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

no i oczywiście szybkiego i bezbolesnego rozwiązania i pociechy z pociechy:tak:
yg1.gif

Do góry