reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ogólnie polega to na tym po której stronie w macicy jest kosmowka z zarodkiem jak po prawej to chłopiec, po lewej dziewczynka, oczywiście traktuje to jako zabawę ale jestem ciekawa czy się sprawdzi [emoji6]
Wklejam link do bloga mamy ginekolog, czytalam potem na insta że jej się sprawdziło i był to chłopiec, w każdym bądź razie dla zabawy można samej sprawdzić [emoji6]

Nie.. a na czym ta teoria polega ?

Ostatnia edycja:
Ogólnie polega to na tym po której stronie w macicy jest kosmowka z zarodkiem jak po prawej to chłopiec, po lewej dziewczynka, oczywiście traktuje to jako zabawę ale jestem ciekawa czy się sprawdzi [emoji6]
Wklejam link do bloga mamy ginekolog, czytalam potem na insta że jej się sprawdziło i był to chłopiec, w każdym bądź razie dla zabawy można samej sprawdzić [emoji6]

Fajnie ja chciałbym chłopca, to jak pęcherzyk ciążowy był po prawej to pewnie chłopiec ♥️🐻

A ja od wczoraj jem ogórki kiszone [emoji2356] choć ostatnio też bita śmietana za mną chodziła to zrobiłam gorfy domowe z bitą śmietana [emoji6] niby dla dzieci ale tak mnie naszło że musiałam [emoji28]
Ja to bym łyżka,i mogła jeść 🙈🙈🙈 oczywiście sama bym unika i z eryytrolem zamiast cukr, ale no nie mogę, nie chce być gruba, nie chce być gruba, nie chce być gruba xD

Haha, ja też nie chce ale już niestety jestem i uświadomiłam sobie ze jeszcze przytyje [emoji2368] nie no po porodzie już muszę wziąć się za siebie [emoji2356][emoji1787]
Ja to bym łyżka,i mogła jeść [emoji85][emoji85][emoji85] oczywiście sama bym unika i z eryytrolem zamiast cukr, ale no nie mogę, nie chce być gruba, nie chce być gruba, nie chce być gruba xD

reklama
Jest i mały człowieczek! Z serduszkiem tak pięknie bijącym ❤️7+4. Poród 1.01 więc zostaję z Wami! Jezu jakie to jest cudowne uczucie 🥲

Załączniki

• IMG_9007.jpg
    IMG_9007.jpg
    111,1 KB · Wyświetleń: 117
Do góry