reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate jak tam tyjesz ;) ??
Steki zjedzone ?
U mnie ciężko, nie mogę już chodzić za bardzo. Bolał mnie kręgosłup, aż mnie unieruchomiło już:-( i chodzę jak babcia z laską. Niby 27tc, ale te dodatkowe kilogramy drugiej córy strasznie przeciągają mi kręgosłup. Niby nic, ale jak mi lekarka podliczyła - drugie lozysko 0,5kg około 1L wód i samo dziecko kilka tygodni temu 850g. To na plusie 2,5 kg prawie oprócz drugiego szkraba, który tyle samo waży. Duzo nie przytyłam, ale nie mogę chodzic, grawitacja ciągnie brzuch i boli bo już nosze tam 5kg. Bolą mnie plecy strasznie i jeszcze dzisiaj białko mi wyszło w moczu.. jakieś małe ilości wiec nie panikuje. Obejrzałam już większość seriali na netflixie i wyjadłam zapasy słodyczy syna:p Jak ja dociągnę do 35tc? już obniżam standardy, wcześniej mislobyc chociaż 37tc. Nic mi na zgagę nie pomaga i boli gardło, wiec jestem wrak człowieka... ale doturlam się do jutra. A Ty jak? Co tam w wielkim Świecie? Jakich celebrytów ostatnio spotkałaś :-)))

U mnie ciężko, nie mogę już chodzić za bardzo. Bolał mnie kręgosłup, aż mnie unieruchomiło już:-( i chodzę jak babcia z laską. Niby 27tc, ale te dodatkowe kilogramy drugiej córy strasznie przeciągają mi kręgosłup. Niby nic, ale jak mi lekarka podliczyła - drugie lozysko 0,5kg około 1L wód i samo dziecko kilka tygodni temu 850g. To na plusie 2,5 kg prawie oprócz drugiego szkraba, który tyle samo waży. Duzo nie przytyłam, ale nie mogę chodzic, grawitacja ciągnie brzuch i boli bo już nosze tam 5kg. Bolą mnie plecy strasznie i jeszcze dzisiaj białko mi wyszło w moczu.. jakieś małe ilości wiec nie panikuje. Obejrzałam już większość seriali na netflixie i wyjadłam zapasy słodyczy syna:p Jak ja dociągnę do 35tc? już obniżam standardy, wcześniej mislobyc chociaż 37tc. Nic mi na zgagę nie pomaga i boli gardło, wiec jestem wrak człowieka... ale doturlam się do jutra. A Ty jak? Co tam w wielkim Świecie? Jakich celebrytów ostatnio spotkałaś :-)))
Jedno szczęście, że czas szybko leci i mija tydzień za tygodniem. Jesteś już wysoko, dziewczyny zdrowe to i ty dasz radę. Ciąża bliźniacza bardzo obciąża organizm. Syn do szkoły wrócił to chociaż chwilkę masz spokoju dla . siebie. Oszczędzaj się, niech mąż będzie Panią domu ;)
Ja po poronieniu to zjadłam tyle czekolady, że masakra. Aż wstyd ;). Ciągle zjadłam;)
Celebrytow nie spotykam. Tylko praca , dom. I byle do piątku, na szczęście to już jutro ;).

reklama
@bazylia128 Moniś, piszę publicznie co by całe forum widziało i na tobie psów nie wieszało za mojego posta 😉. Dziewczyny, ja tak się zafiksowałam na swoich żalach, że nie zauważyłam, że również Bazyliszek oczekuje odemnie wsparcia ❤️. Każda z nas dźwiga swój bagaż i jest on dla każdej tak samo ważny.
Moniś ma teraz mega trudny czas i okazuje się, że dusi to w sobie 😔. Najpierw nagle zmarł szwagier, a teraz ma w domu umierającego teścia 😔.
Bazyliszku, życie jest naprawdę niesprawiedliwe 😔. Trzymaj się ciepło ❤️
Byłoby super jak byś czasem coś napisała ❤️

Do góry