reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dopiero się stymuluję. 4 zastrzyk już wzięłam i w piątek podgląd jajek. Już mnie szajba bierze 😜. Nawet się wzruszyłam jak drewno w szopie układałam 😂. Serio
Wiesz, że trzymam mocno ❤❤❤
Czym się stymulujesz? Jaki pomysł na Ciebie mają?
Edit. Już doczytałam że ovaleap
A ostatnio co miałaś?

reklama
Wiesz, że trzymam mocno ❤❤❤
Czym się stymulujesz? Jaki pomysł na Ciebie mają?
Edit. Już doczytałam że ovaleap
A ostatnio co miałaś?
Pomysł to sobie z @Natsnats i z @Aduś16 wymyśliłyśmy😜. W sobotę mam wizytę online z Sydorem i będę żebrać od niego accofil. No chcę to kuwa i już 😜.
Natsnats też Paśnik nie chciał go dać a Sydor przepisał bez problemu. I zobacz jaki efekt ❤️
A stymulację miałam już 3 i musiałabym zerknąć w papierach jakie leki miałam, bo dokładnie nie pamiętam, ale teraz dała mi całkiem inne

No to nie trafiłaś w chu...😂. Na pewno nie jestem słodka - wredna to tak. No a futrzasta to tylko w niektórych miejscach 😜. I to zależy od pory roku 😉
Aga, jakie masz teraz leki do stymulacji? Zmienili ci chociaż?

zmienili mi protokół więc i inne leki są

jakiś Gonapeptyd na dwa tygodnie dostałam narazie

Nie no rewelka 3 tygodnie kłócia. Już się k... ciesze!

Pomysł to sobie z @Natsnats i z @Aduś16 wymyśliłyśmy😜. W sobotę mam wizytę online z Sydorem i będę żebrać od niego accofil. No chcę to kuwa i już 😜.
Natsnats też Paśnik nie chciał go dać a Sydor przepisał bez problemu. I zobacz jaki efekt ❤️
A stymulację miałam już 3 i musiałabym zerknąć w papierach jakie leki miałam, bo dokładnie nie pamiętam, ale teraz dała mi całkiem inne
Czyli 4 Twoja. Kurde a jakie dawki Syd or dal @Natsnats accofilu?? Teraz jakos ostatnio? Jaka dawke i co ile dni? Pytam bo mi Pasnik dal 1/3 ampulki co 3 dni i nie chce dac wiecej

Czyli 4 Twoja. Kurde a jakie dawki Syd or dal @Natsnats accofilu?? Teraz jakos ostatnio? Jaka dawke i co ile dni? Pytam bo mi Pasnik dal 1/3 ampulki co 3 dni i nie chce dac wiecej
Natsnats to chodzi spać z kurami i pewnie jutro ci odpisze. Ona też miała jakieś małe dawki ale ile dokładnie to nie pamiętam. Mi Paśnik też nie chciał dać mimo że go ze dwa razy pytałam. A mam brak jednego Kira implantacyjnego. Nats mówi, że Sydor uważa że małe dawki accofilu pomagają przy implantacji.

reklama
To super że jest plan i inne leki 💪
Z tej ostatniegj był 1 zarodek? To chyba wysyłałaś mi nawet zdjęcie z rozpiską leków.
Tym razem musi być mega, szczególnie że nasze kochane dziewczyny doradzały ❤
A na co ma pomóc ten accofil bo już nie pamiętam? To zamiast scrachingu na cyklu po stymulacji czy na immunologię?

Do góry