No i po wizycie 201g zdrowego syna![]()
Chyba nie mam się już co martwić![]()
Gratuluję.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i po wizycie 201g zdrowego syna![]()
Chyba nie mam się już co martwić![]()
I jak tam po wizycie? Znasz już płeć?Kurczę ale zamęt faktyczniejak jutro prywatnie to raczej powinno być lepiej widać. No ciekawe co tam się kryje bo do 18 tygodnia to sporo pomyłek jest. Siurki się chowają a u dziewczynek wargi czasami są mocno spuchnięte. Ja jestem w 16 tygodniu i wizytę mam za tydzień ale tez właśnie na NFZ wiec nie wiem czy czegoś konkretnego się dowiem
nie powiem ciekawość zżera coraz bardziej
Lekarz powiedział ze raczej chłopak i dał mi takie zdjęcie.I jak tam po wizycie? Znasz już płeć?![]()
tez mam termin na 31.10Lekarz powiedział ze raczej chłopak i dał mi takie zdjęcie.
To będziemy razem rodzictez mam termin na 31.10![]()
Hm... nie widze tu wyraźnego siusiaka. Pewnie lekarz widział więcej niż to jedno zdjęcie ale tutaj nic nie jest dla mnie oczywiste.Lekarz powiedział ze raczej chłopak i dał mi takie zdjęcie.
A skąd taka pewność? Dopiero robiłaś prenatalne tak? U mnie tez chyba chłopak i ciężko mi się z tym pogodzićHej dziewczyny. Ja będę mieć 3 synusia. No cóż juz sie z tym pogodziłam. Nie jest mi dane mieć corki trudno...widocznie wszystkie pieniądze przeznaczone na sukieneczki bede musiała wydać na siebie (oczywiście zartuje). Jeśli będę kiedykolwiek sie jeszcze decydować na dziecko to zrobię in vitro z wyborem plci w USA. Macie może propozycje jakis fajnych imion męskich?