No szkodaAle przygodynajbardziej szkoda stówki. Reszta całkiem dobrze poszła.
Ja dziś zamiast szamponu kupiłam odżywkę do włosów![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No szkodaAle przygodynajbardziej szkoda stówki. Reszta całkiem dobrze poszła.
Hehehe ja tez tak kiedys mualam.zamiast szamponu odzywka.Myje wlosy i mysle cos sie nie pieni,dowalam jeszcze i nic.Nagle cos mnie olsnilo patrze a tu odzywkaAle przygodynajbardziej szkoda stówki. Reszta całkiem dobrze poszła.
Ucieszyłam się z szamponu, wyczytałam opinie i d....a.Hehehe ja tez tak kiedys mualam.zamiast szamponu odzywka.Myje wlosy i mysle cos sie nie pieni,dowalam jeszcze i nic.Nagle cos mnie olsnilo patrze a tu odzywkaDobrze ze jakies resztki innego szamponu mialam
Ostatni zastrzyk typu Ovitrelle, decapeptyl czy inny na dojrzewanie komórek. Tzw podwójny, bo czasami dają podwójną dawkę albo podają 2 różne leki, żeby komóreczki były pięknie dojrzałe. I chyba fredka miała coś takiegoco to ten podwójny trigger ?![]()
Ja jestem jakaś upośledzona bo bardzo często się mylę. Idę do sklepu i sobie powtarzam " pamiętaj szampon " i oczywiście w domu okazuje się, że to odżywkaUcieszyłam się z szamponu, wyczytałam opinie i d....a.
Czyli jak dostałam gonapeptyl daily 2 ampulkostrzykawki to ze lepiej niby?Ostatni zastrzyk typu Ovitrelle, decapeptyl czy inny na dojrzewanie komórek. Tzw podwójny, bo czasami dają podwójną dawkę albo podają 2 różne leki, żeby komóreczki były pięknie dojrzałe. I chyba fredka miała coś takiego