No szkodaAle przygodynajbardziej szkoda stówki. Reszta całkiem dobrze poszła.
Ja dziś zamiast szamponu kupiłam odżywkę do włosów![]()
reklama
Hehehe ja tez tak kiedys mualam.zamiast szamponu odzywka.Myje wlosy i mysle cos sie nie pieni,dowalam jeszcze i nic.Nagle cos mnie olsnilo patrze a tu odzywkaAle przygodynajbardziej szkoda stówki. Reszta całkiem dobrze poszła.
Ja dziś zamiast szamponu kupiłam odżywkę do włosów![]()
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Kuwa czytałam was dzisiaj ukradkiem, ale nawet nie miałam chwili żeby coś napisać.
@Szyszka99 niech korpuś się pięknie wygryza. Trzymam kciuki, żeby się udało

@fredka84 super wynik. Trzymam mocno za piękne blastki

@miętowa25 dzisiejsze zachowanie kliniki to jakaś kpina, koniecznie składaj reklamację.
@Justi92 @Agata32! mam nadzieję, że wizyty się udały
@Szyszka99 niech korpuś się pięknie wygryza. Trzymam kciuki, żeby się udało
@fredka84 super wynik. Trzymam mocno za piękne blastki
@miętowa25 dzisiejsze zachowanie kliniki to jakaś kpina, koniecznie składaj reklamację.
@Justi92 @Agata32! mam nadzieję, że wizyty się udały
mala_Mi 80
motylek24
@Camilleka widzę Ciebie.....lepiej pisz co nowego, wychodź z krzaków.
motylek24
Ucieszyłam się z szamponu, wyczytałam opinie i d....a.Hehehe ja tez tak kiedys mualam.zamiast szamponu odzywka.Myje wlosy i mysle cos sie nie pieni,dowalam jeszcze i nic.Nagle cos mnie olsnilo patrze a tu odzywkaDobrze ze jakies resztki innego szamponu mialam
mala_Mi 80
Ostatni zastrzyk typu Ovitrelle, decapeptyl czy inny na dojrzewanie komórek. Tzw podwójny, bo czasami dają podwójną dawkę albo podają 2 różne leki, żeby komóreczki były pięknie dojrzałe. I chyba fredka miała coś takiegoco to ten podwójny trigger ?![]()
mala_Mi 80
Ja jestem jakaś upośledzona bo bardzo często się mylę. Idę do sklepu i sobie powtarzam " pamiętaj szampon " i oczywiście w domu okazuje się, że to odżywkaUcieszyłam się z szamponu, wyczytałam opinie i d....a.
reklama
miętowa25
Czyli jak dostałam gonapeptyl daily 2 ampulkostrzykawki to ze lepiej niby?Ostatni zastrzyk typu Ovitrelle, decapeptyl czy inny na dojrzewanie komórek. Tzw podwójny, bo czasami dają podwójną dawkę albo podają 2 różne leki, żeby komóreczki były pięknie dojrzałe. I chyba fredka miała coś takiego
Podziel się: