reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
anineczka nie daj sie !!!
od razu za rogi tego cwaniaczka!!

ten FP bardzo fajny, ale ja tez juz mam tego dziadostwa cale stosy :-p
jednak jakby co to ja kupuje w stanach bo tam to wszystko 70
5 tansze :tak:

Super Aluśka że Amanda akceptuje pieluszkę:tak:
:wink::wink::rofl::rofl::cool:
witam

kurcze tak was czytam o tym podnoszeniu i nie zabardzo rozumiem :baffled: ciagniecie maluchy normalnie za rece czy jak :confused: jakas niekumata jestem :cool2::cool2:
ja malego jak podnosze to swoje dlonie pod pachy wkladam. Do siadania jeszcze nie ukladam bo slyszalam wiele opini ze do 6 m-ca nie powinno dziecko siadac. Czasem tylko biore go na kolanka i robie konika jak nic innego juz mi nie pomaga go uspokoic, bo bardzo to lubi :-)

dzisiaj juz nam odeslali Dannego paszport i Davida akt urodzenia z biura paszportowego i nic wiecej nie napisali, wiec mam nadzieje ze tym razem uznali te fotografie i wkrotce przysla malucha paszport :-):-):-)
juz sie tak nie moge doczekac jak polece do Polski, ze masakra!!! a przez dziecko i jego brak paszportu jestem tu uwizana :baffled:
Wisienka ja Amandę tylko trzymam za rączki a nie ciągnę żeby się nie wyślizgnęły a ona sama podciąga sie do siadu:tak: jak byliśmy u pani neurolog to też sama podciągnęła się do siadu i pani doktor zdziwiła się (pozytywnie) że jest taka silna:tak::rolleyes:
wpadłam sie tylko zameldować:-)
gotuję obiadek i mykam do fryzjera....

potem poczytam co u was:-) przepraszam:-(
Sabina czekam na foteczkę nowej fryzurki :-):-):-)

Widze że poruszyłyście temat fryzur ja idę do fryzjera 23.04 i robie sobie włoski tak
Fryzury długie włosy. Fryzury - długie włosy

Tak wogole to mnie dzisiaj głowa te zboli jak cholera kawki juz wypilam ale nic nie daja. Ja dzisiaj siedze w domku chociaz nie najgorsza jest pogoda ale mam lenia:-p
Maluszka wlasnie ubralam i wystawilam na balkon ale matka ze mnie co.....:sorry2:

POZDRAWIAM
KARINA
Karina bardzo ładnie:-D:-D:-D

Zapomniałam napisać. Larvuniu śniłaś mi się. Najlepsze, że śnił mi się też Twój mąż i w tym śnie było mi zimno i - za Twoją zgodą - przytuliłam się do Niego, żeby się ogrzać :szok::szok: a później i tak byłaś na mnie i na męża zła :-( Pozdrawiam Cię ciepło.
jolie ale miałaś sen he he he :-D:-D:-D:-D

Women fajny samochodzik :-):-):-)
Sugar nie dajcie się chorubskom:tak:;-)
mamuski ja wiem ze ibupromu nie mozna w ciazy
ale glowa ruszyc nie moglam bo taki bol,to wzielam co mam
musze kupic paracetamol jutro
a moze ja w ciazy nie jestem:-p nie mam potwierdzonej hahaaa:cool2:

ale leb mnie nadal boli
takie atrakcje to ja mialam tez z Hania:baffled:
porazka

Liluś to może kolejna córcia Ci się szykuje?;-)
Ja się urodziłam trzecia i wszyscy mówili że będzie chłopiec włącznie z lekarzem a tu nie ale za to za 4 i 5 razem wyszedł synek :-D :-D:-D:-D

Co do usg to nie wiem czy jest dobrze czy źle bo nie chciał mi lekarz nic powiedzieć ( straszny mruk:baffled:) kazał tylko zgłosić się z tym wynikiem (nie potrafię zinterpretować tego co on napisał) i wydrukiem usg do neurologa :-(
Jestem tam coś że, Amanda ma asymetrię komór bocznych i nie wiem czy to tak ma być czy nie...........:no:

może wiecie coś na ten temat czy to coś normalnego czy nie ?

Poza tym to Amanda była bardzo grzeczna tylko pod koniec trochę zaczęła płakać bo jej się pozycja leżąca znudziła ale szybko się uspokoiła..:tak:

Kathhe witaj :-):-):-) jak Marysia się czuje?:confused:
Kathe witaj.Marysia w jednym kawalku :confused:

Aaa i mi sie przypomnialo co mialam napisac:
Moj szef dzis przyslal mi swiadectwo pracy z data 11.10..2007 czyli zwolnil mnie z dniem pojscia na macierzyski :szok::angry:
Sąd pracy go czeka,ja juz mu dam :cool2:
A z dobrych to maz postawil dzis na gonitwie koni 10 euro i wygral 120e :-D:-D
anineczka pokaż dziadowi gdzie jego miejsce:tak:

Gratuluję wygranej :tak::-D mój gra w lotto i nic :confused:

Aaa i mi sie przypomnialo co mialam napisac:
Moj szef dzis przyslal mi swiadectwo pracy z data 11.10..2007 czyli zwolnil mnie z dniem pojscia na macierzyski :szok::angry:
Sąd pracy go czeka,ja juz mu dam :cool2:
A to prosiak ja też tak miałam za pierwszym razem sąd pracy, komornik ale prawie wyszłam na swoje +odszkodowanie hihi:-D

Witaj Kathe jak tam sytuacja?
Fakt Lilka biurokracji nie przeskoczysz:-(
Karina fajny fryz ja to chyba nigdy długich włosów nie będę miała:-(

A my już wszyscy wykąpani i minimini oglądamy z Michasiem Olka śpi ufff (to tylko drzemeczka)

Co do usg to nie wiem czy jest dobrze czy źle bo nie chciał mi lekarz nic powiedzieć ( straszny mruk:baffled:) kazał tylko zgłosić się z tym wynikiem (nie potrafię zinterpretować tego co on napisał) i wydrukiem usg do neurologa :-(
Jestem tam coś że, Amanda ma asymetrię komór bocznych i nie wiem czy to tak ma być czy nie...........:no:

Poza tym to Amanda była bardzo grzeczna tylko pod koniec trochę zaczęła płakać bo jej się pozycja leżąca znudziła ale szybko się uspokoiła..:tak:
Aluśka trzeba było mruka za język pociągnąć.U nas też na usg o 1mm został przekroczony próg wartości :-(ale można to zrzucić na błąd statystyczny lub zły pomiar wykonującego ale dla świętego spokoju za 1,5 miesiąca kontrola.
Nie znam się na asymetri komór nie pomogę:no:

Aluska nie mam pojecia,ale powertuj internet.
Bravo Amandzia :-)

U nas luzik.Matt spi.Antek ssie lizaka.
Tatus w domku az do poniedzialku.W poniedzialek Swieto Narodowe.St.Patric Day.
Za to w srode zostaje na polu walki sama.Od srody 5 rano do czwartku polnoc.
Juz trzese gaciami :baffled::szok:

:wink::wink::rofl::rofl::cool:

Wisienka ja Amandę tylko trzymam za rączki a nie ciągnę żeby się nie wyślizgnęły a ona sama podciąga sie do siadu:tak: jak byliśmy u pani neurolog to też sama podciągnęła się do siadu i pani doktor zdziwiła się (pozytywnie) że jest taka silna:tak::rolleyes:

Sabina czekam na foteczkę nowej fryzurki :-):-):-)

Karina bardzo ładnie:-D:-D:-D

jolie ale miałaś sen he he he :-D:-D:-D:-D

Women fajny samochodzik :-):-):-)
Sugar nie dajcie się chorubskom:tak:;-)

Liluś to może kolejna córcia Ci się szykuje?;-)
Ja się urodziłam trzecia i wszyscy mówili że będzie chłopiec włącznie z lekarzem a tu nie ale za to za 4 i 5 razem wyszedł synek :-D :-D:-D:-D

hihiii ja tam czuje ze kolejna baba bedzie :cool2:
kolezanka twierdzi ze chlopak,ale ja czuje w kosciach ze coreczka :-)

to ty masz czworo rodzenstwa?? fajna taka rodzinka z twojego punktu widzenia?
bo wizja my plus trojeczka dzieciaczkow mi sie widzi :cool2:
a na starosc mam nadzieje ze wnokow bedzie :-D:-D cobysmy z K. mieli co robic hahaaa

wspolczuje przezyc z Amanda...niestety nie potrafie pomoc bo nie mialam nigdy problemow z bioderkami :no:
troche sie pomeczycie we dwie ale za jakis czas na dobre bedziecie mialy juz spokoj :happy2:

reklama
Dziewczynki ja już mówię wszystkim DOBRANOC
Śpimy dzisiaj jakoś wszyscy razem chyba Michał też się rozchoruje bo coś niewyraźny wolę mieć ich na oku:tak:

Do góry