reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc kobity! Ja u mamy siedzę a moj paskud mi na gg posyla ze piffko pije:baffled: Pogoda zrobiła się u nas tak tragiczna że okropnie zmarzłam jak tu jechałam. Na kominy uważałam:-D Dobra muszę dzieci kąpusiac i położyc, a potem mamie w obsłudze kompika pomóc. Do potem;-)

Internetowy test ciążowy;-)
Należy położyć kciuk na zielonym polu na 1-2min gdy kwadracik zabarwi się na niebiesko-brak ciąży a gdy na czerwono to ciąża jest
new_lol.gif
new_lol.gif
new_lol.gif

http://emagia.narod.ru/index.htm
Mnie wyszło niebieskie;-).

kobiety ja wiatropylna jestem bo czerwone... a bez chlopa juz 2 okresy zyje :p

cara hehe gratki zwiatrem tez moze byc a co:-D:baffled::baffled: zartuje,,,pewnie i tak blew,,,co jakis czas czerwony wychodiz i tyle,,,,hihihii,,ale dobreee

A mi wyszedł niebieski na szczęście hihihi:-D
Cara wdszystko możliwe wiesz, niepokalane poczęcie czy cuś:-)
Asiulinka no tak wiem jak to jest:-( Z kasą nie zawsze słodko:-( My samochód spłacamy cały czas 300 zł miesięcznie, tak sobie myśłę gdybym miała te 300 stuwy to by było fajnie.... Ale cóż życie nas nie rozpieszcza... M pracował na 2 etacie żeby Michas miał ten rowerek:-)
Ewcia też chcę racuchy....

reklama
Pogoda się u nas rozlała:szok::szok:głęboki listopad normalnie. Na troszkę uciekam bo Szymkowi ząby idą i wyjca strzela - idę niuniać , pośpiewać i popieścić brzdąca. Potem pewnie już kąpiel i jak Bóg da spanie:dry::dry:. Zajrzę później:tak: i tak się gdzieś rozlazły wszystkie:confused:;-)

Do góry