Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wtedy nie, ciąża biochemiczna. Już się cieszyłam dwoma kreskami wysoką betą, a trzy dni później krwawienie, ból brzucha i się skończyłoTeż mam nadzieję, że to od luteiny. A ostatecznie Ci się udało?
Był obchód badania ok, tylko czekamy na wynik posiewu i chyba coś rośnie bo to za długo trwa. Tak lekarka z obchodu mówiła. Trzeba antybiotyk podać i dopiero potem pessar. Czyli mój wielki plan wyjścia w pon legł w gruzach, lub jak kto woli poszedł się jeb...ać@kate_p7
Wypuszczają Cię do domu ?
Ehhh przykro mi bardzoDziewczyny,
Właśnie dostałam leki na wywołanie. Poronienie w toku, dr przebił mi pęcherz płodowy i czekam na skurcze. Jak dobrze pójdzie to pójdę jutro do domu. To były najgorsze 3 tyg w moim życiu.Trzymajcie kciuki żeby poszło szybko.
Dobrze, ze Cię już nie męczą. Oby wszystko trwało krótko.Dziewczyny,
Właśnie dostałam leki na wywołanie. Poronienie w toku, dr przebił mi pęcherz płodowy i czekam na skurcze. Jak dobrze pójdzie to pójdę jutro do domu. To były najgorsze 3 tyg w moim życiu.Trzymajcie kciuki żeby poszło szybko.
23 czerwca mam wizytę u ginekolog. Jeśli nic złego nie znajdzie to odstawiam tabletki i czekam na krwawienie. Wtedy mam zacząć estrofem.Troszkę możesz, ale wszystko zależy od tego jak ci Endometrium będzie roslo... Jak za bardzo przeciągniesz estrofem, to Ci się zdegeneruje... A od kiedy zaczynasz brać?
Najważniejsze, żeby wszystko było dobrze. Dasz radę!!Był obchód badania ok, tylko czekamy na wynik posiewu i chyba coś rośnie bo to za długo trwa. Tak lekarka z obchodu mówiła. Trzeba antybiotyk podać i dopiero potem pessar. Czyli mój wielki plan wyjścia w pon legł w gruzach, lub jak kto woli poszedł się jeb...ać
Jesteś bardzo dzielna !!Dziewczyny,