reklama
Kachar
Fanka BB :)
O Boże mega dużo ja biorę Duphaston 2x dziennie po 20 mg , to wydaje się tycio przy Twoich dawkachJa po crio biorę 900 mg, 600 dopochwowo i 300 podjezykowo
Kachar
Nie wiem nie badałam, to jutro rano polecę na badanie krwi, wydaje się że moje dawki to jakieś mikro przy waszychprzepraszam czytam wyrywkowo. W pierwszych tygodniach ciąży miałam 20-25 i było to wystarczające do rozwoju i utrzymania ciąży. Ile teraz masz tego proga.
G
gość2502
Gość
No ale wiesz ja biorę firmy Adamed więc tala firma krzak trochęO Boże mega dużo ja biorę Duphaston 2x dziennie po 20 mg , to wydaje się tycio przy Twoich dawkach
Kachar
No ale wiesz ja biorę firmy Adamed więc tala firma krzak trochępewnie też cały się nie wchłania ile masz progesteronu we krwi?
Nie badałam, jutro zbadam , a Ty ile?No ale wiesz ja biorę firmy Adamed więc tala firma krzak trochępewnie też cały się nie wchłania ile masz progesteronu we krwi?
Wesoła_Aga
G
gość2502
Gość
Ja 81 miałam wczorajNie badałam, jutro zbadam , a Ty ile?
DagLer
Hej Dziewczyny,
Czy któraś z Was ma Hashimoto i niedoczynność tarczycy?
W sobotę piękna beta (10dpt=276), dzisiaj (13dpt) dostałam wyniki (badania robione w sobotę) tarczycy i się przeraziłam:
TSH: 6,3
FT4: 20,57
Jutro mam endo, pewnie podniesie dawki ale teraz martwię się, że coś się złego wydarzy przez to wysokie tsh. Macie jakieś doświadczenia?
W sobotę piękna beta (10dpt=276), dzisiaj (13dpt) dostałam wyniki (badania robione w sobotę) tarczycy i się przeraziłam:
Jutro mam endo, pewnie podniesie dawki ale teraz martwię się, że coś się złego wydarzy przez to wysokie tsh. Macie jakieś doświadczenia?
G
gość2502
Gość
Uuu mnie raczej spokojnie
reklama
Tagitagi
Jakie bierzesz leki ?Hej Dziewczyny,
Podziel się: