Stelle
Fanka BB :)
Kurcze, późno masz ta wizytę. Ja wtedy będę już po drugiejUwielbiam oglądać Wasze usgGratuluje mamuśki
mi się już cholernie dłuży a wizyta dopiero 30 czerwca
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, późno masz ta wizytę. Ja wtedy będę już po drugiejUwielbiam oglądać Wasze usgGratuluje mamuśki
mi się już cholernie dłuży a wizyta dopiero 30 czerwca
![]()
Na pierwszej stronie 1 post tam wpisuje terminy porodówLusia jest jakaś lista? Ja nic nie widzę?
o rety, biednaJa pikole... Jestem po pierwszym pomiarze. Zmarnowałam trzy paski testowepatrzcie na te pokute palce
za mało krwi mi wylatywało... Już zwiększyłam głębokość ukłucia na maksa a i tak ta kropelka taka mini mini
no ale cukier po tostach ładny, czyli mogę sobie pozwalać
![]()
Pij dużo wody przed ukłuciem- ja mam spory problem z pobieraniem krwi, bo mam bardzo głęboko żyły i czasem mam pobieraną krew z palcaJa pikole... Jestem po pierwszym pomiarze. Zmarnowałam trzy paski testowepatrzcie na te pokute palce
za mało krwi mi wylatywało... Już zwiększyłam głębokość ukłucia na maksa a i tak ta kropelka taka mini mini
![]()
Hihi. Musisz dobrze rozgrzac paluszka. Najlepiej masowac czy tez w ciepłej wodzie przed potrzymaćJa pikole... Jestem po pierwszym pomiarze. Zmarnowałam trzy paski testowepatrzcie na te pokute palce
![]()
Ta ciąża tez bedzie książkowaJeśli chodzi o objawy to mam wrażenie że u mnie to falamiraz mnie boli podbrzusze, a później nie boli i mogłabym biegać. Dziś mnie bolały plecy ale w zasadzie już nie bolą. Stałym objawem są bolące i nabrzmiałe piersi i to tak mocno dość bolą. Boli mnie czasem w plecach ale tak po bokach. Ale z synem w ciąży oprócz braku miesiączki i rzyganka nie było mi nic, a ciąża była książkowa.
Ciekaweo rety, biedna
Patrzcie, znalazłam metodę na przewidywanie płciwiem ze niepotwierdzona itd. ale pobawić się można a akurat się sprawdzi
Z tego wychodzi mi ze jednak chłopak![]()
No oby, obyTa ciąża tez bedzie książkowa![]()