reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
już Ty tu nie przemyśluj za dużo [emoji8] masz jeszcze w zapasie sporo broni, więc nie czas na takie rozminy.
Broń czeka w gotowości [emoji41] [emoji378]
Wiesz, super, że jeszcze mam sporo' potencjalnych dzieci 'bo to przynajmniej jeden problem z głowy. Ale im dłużej to się ciągnie, im więcej badań robie, im więcej czytam, szukam itd tym mniej przygotowana i pewna się czuje [emoji2368]

Ty najwyżej możesz po barach mlecznych się przelecieć 😂
Jakoś dziwnie to zdanie skonstruowałam🤔
Ej ale za dwa miesiące to mogę przepić wiedeński chór chłopięcy :-) To tylko 60 dni :-) mleko odciągne albo podam mm i mogę lecieć! Wiesz, Szalej i nie pytaj co dalej 😁😁😁😆 i takie tam...

Dzięki kochane za pomoc. Bylam rano w sklepie kupiłam rumianek i szałwie do przemywania, rumianek też będę piła i sok z żurawiny... i się wkurzylam bo sie w sklepie zastanawialam który sok wziąć, ten za 22 czy za 18 w końcu mówię A wezmę tańszy bo jest go więcej :D i wzielam... przy kasie okazało się, że kosztuje 35 🙄 ale go kupiłam już w końcu to chodzi o dobro wyższe. W domu wypilam i mówię przeczytam skład, a tam jakieś 0,3% ekstraktu z owoców camu camu A te owoce niewskazane w ciazy, kurde wkurzylam sie ale po jednym razie mi nic nie będzie. Czytam dalej skład... witamina C iii patrzę obok na date A tam do lutego tego roku 😤😤😤 i właśnie zaraz jadę oddać to łajno, ale jestem zła...
Sok z żurawiny to taki z apteki na dolegliwosci zapalenia się kupuje.

reklama
Do góry