reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale fajnie...Jabym tak moich wywaliła ale sie nie da....:dry::dry:Za to może po obiadku pójdziemy do rala, po adidaski.Bo te białe co dostał po kuzynce to tak na spacery i podwórko, poza tym tacie się nie podobają:cool2::cool2:Więć jak taki mądry niecg rzuci kasa:cool2::cool2:

Michal to sknera :-/... nie pamietam zeby dziecku kiedykolwiek cos kupil...

Swojego czasu jak dawal mi te 200 zł, to jak kupil pampersy albo mleko to sobie je odliczał od tych 200 zł :-/...

reklama
Michal to sknera :-/... nie pamietam zeby dziecku kiedykolwiek cos kupil...

Swojego czasu jak dawal mi te 200 zł, to jak kupil pampersy albo mleko to sobie je odliczał od tych 200 zł :-/...
Jak mój ojczym:dry::dry::dry:Mamie nie daje alimentów, zasądzonych, bo on dziecku ubrania kupuje.A potem każe sobie te ubrania oddawać.A jak kiedyć Michał był u mnie 3 tygodnie to mu kupił 7 serków i po 10 dniach się pyta czy on jeszcze ma te serki.A potrafił kupić mu serki i takie tam jedzenie i włozyć mojej maie do lodówki w pudełku podpisane.Nóz się w kieszeni otwiera:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Paweł jest oszczędny, lubi miec pre groszy, ale jak trzeba to kupi.A jak ma kase to i jak nie trzeba to kupi;-);-)Lubi sobie pogadać ale kase i tak da:cool2::cool2::cool2:

Dzień dobry niedzielnie!

Co do płacenia alimentów...... ile przysądzone tyle chłop musi płacić, a jak ma ochotę coś dziecku kupić, to nie ma prawa odliczać od przysądzonej kasy :no: tylko doliczyć do tego co daje. A jak unika płacenia... wtedy zakłada się fundusz alimentacyjny, to się u komornika załatwia i ściągają od niego od razu dużą sumę i wypłacają matce i dziecku co miesiąc.

U mnie obiadek się pichci. Z rana było piękne słonko, teraz jakieś chmury wyszły. Siedzimy dziś w domu i nie robimy nic :tak: Jędrek się bawi, a ja troche czytam troche po necie buszuję :tak:

Miłej niedzieli wszystkim życzę.

Dzień dobry niedzielnie!

Co do płacenia alimentów...... ile przysądzone tyle chłop musi płacić, a jak ma ochotę coś dziecku kupić, to nie ma prawa odliczać od przysądzonej kasy :no: tylko doliczyć do tego co daje. A jak unika płacenia... wtedy zakłada się fundusz alimentacyjny, to się u komornika załatwia i ściągają od niego od razu dużą sumę i wypłacają matce i dziecku co miesiąc.

U mnie obiadek się pichci. Z rana było piękne słonko, teraz jakieś chmury wyszły. Siedzimy dziś w domu i nie robimy nic :tak: Jędrek się bawi, a ja troche czytam troche po necie buszuję :tak:

Miłej niedzieli wszystkim życzę.

Na szczescie mam te 400 zasadzone :-) i placi bo sie boi komornika :p... sam pracuje w firmie windykacyjnej i jest windykatorem terenowym i cos takiego skonczylo by sie u niego utrata pracy hihi

Bodzinko dziękuję za linki

Dawidek śpi a Jaśmina marudzi i marudzi i marudzi...
Idę ziemniaki obrać na obiad bo jak Dawid wstanie to pewnie udzieli mu się humor siostry....:wściekła/y:

Sewa kochan w praktyce to nie tak łatwo.Facet ma dwa wyroki za znęcanie się, w zawiasach oczywiście:no::no:, nadzór kuratoryjny, nie pracuje, sądom się smieje w twarz,ma ograniczoną w3ładze rodzicielską, powinien widywac się z dzieckiem w wyznaczonych godzinach i co???Wielkie ZERO.Robi co chce a nasze prawo nic z tym nie robi.Bierze Michała kiedy chce, wyjechał z nim raz do Niemiec....A policja wzrusza ramionami.Facet jest wielki. cxxxxx.
Przez niego z domu się musiałm wyprowadzić.Ale to inna historia:dry::dry:

reklama
Do góry