reklama
jasmina111
Fan(ka)
Bodzinko - co za straszna historia, tulę mocno
Nie umiem się na takie tematy raczej wypowiadać, gdyż nie przeżyłam takich sytuacji.
Nie umiem się na takie tematy raczej wypowiadać, gdyż nie przeżyłam takich sytuacji.
jasmina111
Fan(ka)
Leika - a jaka pogoda w Łodzi?... oj mam jakiś sentyment do tego miasta, ehhh i jakie wspomnienia....
jasmina111
Fan(ka)
Widzę że tu pustki się porobiły.
Zbieram się z dzieciaczkami na dwór, mam nadzieję że żaden kot nas nie odwiedzi w ogrodzie....
pa pa pa i do potem
Zbieram się z dzieciaczkami na dwór, mam nadzieję że żaden kot nas nie odwiedzi w ogrodzie....
pa pa pa i do potem
Leika - a jaka pogoda w Łodzi?... oj mam jakiś sentyment do tego miasta, ehhh i jakie wspomnienia....
Dziś kiepska - niby 7 stopni, a na spacerze przemarzliśmy. I tak szaro-buro jest, słonko nawet na chwilę się nie pokazało :/
Ja chcę wiosnę!!!

basienka33
Początkująca(y)
Czesc dziewczyny :-)
ja tak jak Leika przeczytałam kilka ostatnich stron ,dopiero co was znalazłam na alimentach tez sie nie znam ,Bodzinka masz racje nasze prawo jest do d....(SORRY) ze tak mówie ale to prawda chroni ty których nie powinna.Widze dziewczyny ze i tak dajecie sobie rade ,tak trzymac:-)
Jasminko maluchy sa super
ja tak jak Leika przeczytałam kilka ostatnich stron ,dopiero co was znalazłam na alimentach tez sie nie znam ,Bodzinka masz racje nasze prawo jest do d....(SORRY) ze tak mówie ale to prawda chroni ty których nie powinna.Widze dziewczyny ze i tak dajecie sobie rade ,tak trzymac:-)

basienka33
Początkująca(y)
Czesc dziewczyny :-)

reklama
Na ten moment nie.Jeszcze 2 lata ma grupe inwalidzką.Drugie dziecko chcemy, a poza tym ja się spałniam w domu.No i mojemu Panu też to odpowiada.bodzinko a ty dlugo tak z malym w domku bedziesz?
Do pracy sie wybierasz?
Podziel się: