reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jak mojej koleżanki facet, któryś raz z kolei chciał się zabić, to kazała mu najpierw do mamy zadzwonić,że to nie ona .On zaknął się w łazience a ona do niego "No jak zabiłeśśię już???Bo ja musze siku....No i nie zakrwaw mi łazienki bo mi się sprzątć nie chce..."
Bodzia, siku muszę przez Ciebie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Potwierdzam:-D:-D:-D

I na inne złe kobiety i złych chłopów:cool2::cool2:
Cara jak mojej koleżanki facet, któryś raz z kolei chciał się zabić, to kazała mu najpierw do mamy zadzwonić,że to nie ona .On zaknął się w łazience a ona do niego "No jak zabiłeśśię już???Bo ja musze siku....No i nie zakrwaw mi łazienki bo mi się sprzątć nie chce..."

bodzia ja cala ciaze wysluchiwalam ze sie powiesi, poznie za kazdym razem jak go chcialam zostawic tez mi tym grozil. Jego matka mnie wysmiala :-/... ze sie tym przejmuje...
I przestalam :-)...

My pomału wracamy do zdrowia, ale niestety sił na siedzenie przed kompem brak:-:)-:)-(
Maja coraz mniej kaszle, a mnie wreszcie wraca głos, widać antybiotyk działa:tak::tak::tak:
Niech szybko zdrówko wam wraca;-)
pirrllot fajne foty,,fajne chlopaki,,,suer,ze tak wam dzionek minal milo,,i przyjemnie,,,

a walec zawsze doberze w rezerwie..hihi...ja tez sie dorzuce,,i tez zastrzegam zeby jakis jeden dzionek byl wolny hihi

robie fryty ktos chce??
My jedynie mamy taki tylko weekend że możemy wyjść sobie na dłużej. Ale już dni są dłuższe więc będzie co raz dłużej każdego dnia na wpólne wypady:-) To ja też do walca się dołożę :cool2: a co do frytek ostatnio mamy ich za dużo :sorry2: ale co tam poprosimy o porcję:tak::-D

bodzia ja cala ciaze wysluchiwalam ze sie powiesi, poznie za kazdym razem jak go chcialam zostawic tez mi tym grozil. Jego matka mnie wysmiala :-/... ze sie tym przejmuje...
I przestalam :-)...
Jak tak głożno lrzyczy to olać;-);-)
Krowa, która dużo ryczy...
A poza tym co za niedojrzały facet..Pod walec z nim:happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry