annemarie
Fanka BB :)
Idz rano na Bete i nie kracz,w tym to ja bylam mistrzem i niech tak zostanie,nie oddaje stolkaNiestety dziś dziewczyny u mnie silne bóle pod brzusza mimo kilku nosp forte ciągle wracały, znam już ten ból więc wiem że już mogę myśleć tylko o następnym transferze, beta będzie tylko formalnościąa tak się już ucieszyłam bo nie wytrzymałam i rano zrobiłam 2 testy i wyszly pozytywne.. Trzymam kciuki za Was

Ja te bole tez znam,tyle ze do 10 tc.Wiec teges,cyc do przodu i jutro do labo.Testy sa pozytywne!!!!!

. Dasz radę i mam nadzieję, że będzie piknie
. Dasz radę i mam nadzieję, że będzie piknie  

Tak w UK nie ma L4 ciążowego, płatne na sick jest w zależności od kontraktu w firmie.. Jak przeciętna praca to państwo płaci grosze za które praktycznie nie da się wyżyć bo to chyba z 90f tygodniowo. Ja pracuje w banku i pierwsze 2 miesiące mialam 100% płatne potem chwilę 50% ale od 3 tygodni już znow pracuje i baaaaaardzo się cieszę bo czas mi szybko leci, nie mam czasu na czytanie glupot m.in. komplikacjach w ciąży i czuje się bardziej jakby to powiedzieć użyteczna ... a pracy mam w ch.... po ponad 2 miesiącach wolnego. Do tego pracuje zdalnie i mam mobilne biuro w łóżku więc nie ryzykuje jakimś nadwyrezeniem i powiem Ci że psychicznie to mi bardzo pomogło bo długie i bezczynne lezenie dobiło mnie psychicznie i to bardzo
 Tak w UK nie ma L4 ciążowego, płatne na sick jest w zależności od kontraktu w firmie.. Jak przeciętna praca to państwo płaci grosze za które praktycznie nie da się wyżyć bo to chyba z 90f tygodniowo. Ja pracuje w banku i pierwsze 2 miesiące mialam 100% płatne potem chwilę 50% ale od 3 tygodni już znow pracuje i baaaaaardzo się cieszę bo czas mi szybko leci, nie mam czasu na czytanie glupot m.in. komplikacjach w ciąży i czuje się bardziej jakby to powiedzieć użyteczna ... a pracy mam w ch.... po ponad 2 miesiącach wolnego. Do tego pracuje zdalnie i mam mobilne biuro w łóżku więc nie ryzykuje jakimś nadwyrezeniem i powiem Ci że psychicznie to mi bardzo pomogło bo długie i bezczynne lezenie dobiło mnie psychicznie i to bardzo 

.
.

Głowa do góry i czekaj na bete
Głowa do góry i czekaj na bete  A czy przy okazji tego bólu urósł Ci brzuch jak balon?
 A czy przy okazji tego bólu urósł Ci brzuch jak balon?