reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Do 40 mam normę... muszę się uspokoić bo nic do mnie nie dociera cholernie się boje naprawdę... trzy razy badalam przed wzięciem tabsów i było 80 A czwarty raz po wzięciu i jest mniej no dziwne...
Spokojnie...nawet jak bedzie 25to jest ok.Dzidziol jest zaopiekowany,lodòwe ma i tak pełna.
Gdybys chciala wiedziec jaki jest prg ,to musialabys go co najmniej 9 razy mierzyc ,zsumowac ,podzielic.
To co my robimy to takie lekkie harakiri jest.Nie oddaje stanu prawdziwego.Spokojnie....😉

Progesteron wyrzucany jest pulsacyjnie więc nieuniknione, że jutro możesz mieć większy... ale nie badaj bo nie ma sensu, masz przy górnej granicy normy laboratoryjnej, ja miałam przy dolnej i nie poroniłam, a lekarz kazał przestać mi biegać do laboratorium, także wycisz się i ciesz się ciąża i proszę nie szukaj dziury w całym bo jej ni ma 😘😘
Dobrze, wiem, że masz rację 🙏

Właśnie.
Ja sobie jeszcze przegadam wszystkie opcje z lekarzem, ale myślę że w wakacje dam sobie troszkę odetchnąć. 3 lata w in vitro to mi wakacje nie zaszkodzą;)
3 lata to długo, choć czas tak szybko leci , u mnie już będzie rok i nie wiem kiedy to minęło 🤷‍♀️ 2 miesiące miałam wyjęte z życia przy drugiej ciąży, straszne nudności, płakać mi się chciało jak się budziłam, uwielbiałam tylko spać... zresztą mi nawet powietrze śmierdzialo🤦‍♀️, czułam ten cały syf, niedopomyślenia jakie ma się wówczas zmysły..

reklama
Zawsze były duże.

Zaczęły się od 350 potem 400 430 i teraz kończe na 450 :D
Wow.. Końskie dawki 😲 ja nie pamiętam dokładnie swoich, ale lekarz mówił, że daje mi niskie dawki, no i mąż się zajmował wszystkimi lekami, ja na igły nie mogę patrzeć ☺️no cóż.. w dzieciństwie często miałam zastrzyki w dupencje i mam uraz do podawania leków taką metodą

Do góry