reklama

Mój synek też ma 2 latka, w kwietniu odstawiłam tabletkiWitam się
Jestem mamą syna 2l. Od tego miesiąca zaczynamy starania o rodzeństwo. Już siedzę jak na szpilkach i szukam objawów sobiedo miesiączki 4 dni

Ja należę do typu kobiet że teraz co miesiąc będę czuć "ciążę" i doszukiwać się objawów które ją zwiastują, a są przypadkoweMój synek też ma 2 latka, w kwietniu odstawiłam tabletkiPlanowo miałam dzisiaj robić test, ale owu przesunęła mi się o tydzień, więc na razie czekamy.
W poprzedniej ciąży, 2-3 dni przed miesiączką poczułam że to to i popołudniu migiem do apteki po test i 2 krechy ciemne
Ja bardzo się staram, żeby nie przypisywać wszystkiego pod objawy ciążowe, ale wychodzi różnieJa należę do typu kobiet że teraz co miesiąc będę czuć "ciążę" i doszukiwać się objawów które ją zwiastują, a są przypadkowerobiłam dzisiaj test i nic, zero. Planowo w sobotę miesiączka
W poprzedniej ciąży, 2-3 dni przed miesiączką poczułam że to to i popołudniu migiem do apteki po test i 2 krechy ciemne
 W poprzedniej ciąży przeczucie mnie nie zmyliło i zrobiłam betę 9 dni po owulacji i wyszła bardzo niska, ale już wskazywała na ciążę
 W poprzedniej ciąży przeczucie mnie nie zmyliło i zrobiłam betę 9 dni po owulacji i wyszła bardzo niska, ale już wskazywała na ciążę 9dpo to bardzo odważnieJa bardzo się staram, żeby nie przypisywać wszystkiego pod objawy ciążowe, ale wychodzi różnieW poprzedniej ciąży przeczucie mnie nie zmyliło i zrobiłam betę 9 dni po owulacji i wyszła bardzo niska, ale już wskazywała na ciążę

Kiedy teraz będziesz miała prognozowana miesiączkę?
Mixme92
Fanka BB :)
Trochę wam zazdroszczę tego, że macie na co czekać bo ja jeszcze nie mam okresu po porodzie i starsznie mi to wszystko komplikuje. Dziś testowałam "na wszelki wypadek" bo mieliśmy jedną sytuację kiedy mogłoby się przytrafić, ale byłam prawie na 100% pewna, że nic z tego. Na połowę lipca umówiłam gina, mam nadzieję, że oceni czy jest wogóle szansa na ciążę w najbliższym czasie czy jednak jajniki jeszcze smacznie sobie śpią 

Joannaa24
Fanka BB :)
Ja mam długie cykle, nawet po 36 dni. Teraz apka liczy mi średnio 33 dni cykl i wg tego owu mam za dwa dni, ale wydaje mi się, że miałam ją już kilka dni temu i oczywiście już zaczynam czuć się tak "ciążowo" [emoji1787][emoji1787][emoji1787] 
Pewnie nie wytrzymam i zrobię test dwa tygodnie po mojej domniemanej owulacji, zamiast w termin @ z apki. [emoji6]

Pewnie nie wytrzymam i zrobię test dwa tygodnie po mojej domniemanej owulacji, zamiast w termin @ z apki. [emoji6]
reklama

Podziel się: