JestemMama!
Fanka BB :)
Kochana za szybkoJutro mam wizytę o 8:15później idzie na urlop a do nikogo innego nie chce iść więc lecę idrazu6
Nie wierzę...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana za szybkoJutro mam wizytę o 8:15później idzie na urlop a do nikogo innego nie chce iść więc lecę idrazu6
Nie wierzę...
To może razem nam się uda zacząćWiecie co właśnie sobie uświadomiłam ... Że już sierpień ,wrzesień max październik będę się przygotowywać znów do transferuktóry tym razem będzie udany
wierzę w to mocno ... Skoro z tarczyca jest wszystko ok , pozostaje mi pojechać do imunologa wykonać niezbędne badania i jedziemy z koksem oczywiście po zostaosowaniu się do zaleceń lekarza
kurde jeszcze tyle czas , a za razem tak niewiele . 1 mam wizytę od 5 zacznę wykonywać wszystkie badania i znów będę na łasce Pan z przychodni prosząc żeby były jak najszybciej ... Kurdeee noooo czuję się jak by to miał być mój pierwszy transfer
aby tylko się udało
![]()
Musze iść bo kończą mi się leki a później bym została bezJuż usg ? Tak szybciutko ? Tylko się nie smuć jak nic nie zobaczysz bo to zdecydowanie za wczesnie nawet na pęcherzyk . Trzymam kciuki![]()
U mnie zależy co będzie z wynikami , mam nadzieję że nie będę musiała długo na nie czekać i zalecenia też będą takie że podejdę w tych miesiącach do transferu ... Nie ważne zresztą kiedy , ważne żeby się udało . Mogę czekać do końca roku ,tego czy następnego byle by był to udany transferTo może razem nam się uda zacząć
Ja ruszam w październiku![]()
A nie mogą Ci tylko recepty wystawić ? Bez wizyty ??? Po co niepotrzebnie płacić na tak wczesnym etapie ?? Ja jak mi się kończyły leki to dzwoniłam do opiekuna i mi wystawili e receptę . Nie musiałam jechać i się denerwować .Musze iść bo kończą mi się leki a później bym została bez
U mnie również zależy od wynikowU mnie zależy co będzie z wynikami , mam nadzieję że nie będę musiała długo na nie czekać i zalecenia też będą takie że podejdę w tych miesiącach do transferu ... Nie ważne zresztą kiedy , ważne żeby się udało . Mogę czekać do końca roku ,tego czy następnego byle by był to udany transfer
Musi być dobrze!Wiecie co właśnie sobie uświadomiłam ... Że już sierpień ,wrzesień max październik będę się przygotowywać znów do transferuktóry tym razem będzie udany
wierzę w to mocno ... Skoro z tarczyca jest wszystko ok , pozostaje mi pojechać do imunologa wykonać niezbędne badania i jedziemy z koksem oczywiście po zostaosowaniu się do zaleceń lekarza
kurde jeszcze tyle czas , a za razem tak niewiele . 1 mam wizytę od 5 zacznę wykonywać wszystkie badania i znów będę na łasce Pan z przychodni prosząc żeby były jak najszybciej ... Kurdeee noooo czuję się jak by to miał być mój pierwszy transfer
aby tylko się udało
![]()
A masz zarodki ? Ja zaczynam od nowa ale będzie dobrzeA nie mogą Ci tylko recepty wystawić ? Bez wizyty ??? Po co niepotrzebnie płacić na tak wczesnym etapie ?? Ja jak mi się kończyły leki to dzwoniłam do opiekuna i mi wystawili e receptę . Nie musiałam jechać i się denerwować .
Powiedzialabym naqet, ze 3ci bywa gorszy niz pierwszy [emoji2358]Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.
Aha,oczywiscie ,ze bedzie ...te [emoji3448]
Mi sie skonczyly okol 17-18;tc,wiec roznie to bywa.
Trzeci trymestr trz nie jest rewelacyjny[emoji4]
Niby tak ale ja będę spokojniejsza jak zobaczę się z nimA nie mogą Ci tylko recepty wystawić ? Bez wizyty ??? Po co niepotrzebnie płacić na tak wczesnym etapie ?? Ja jak mi się kończyły leki to dzwoniłam do opiekuna i mi wystawili e receptę . Nie musiałam jechać i się denerwować .