reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
.....jak tylko mężuś wróci śmigam do księdza bo kazał przynieść odpis aktu chrztu i akt małżeństwa...bo ślub braliśmy w innej parafii... jeszcze świecy na chrzest nam tylko brakuje a tak to już wszystko na ostatni guzik zapięte ....tak mi się przynajmniej wydaję:dry:

Sikoreczka suwaczki śliczniutkie:-D:-D:-D
Ja nie wiem jak czytam co wyrabia Madzia...Mój bąbel to by tylko autkami się bawił, do pieca podkładał i komputer wyłączał...Nie wiem, może chłopcy naprawde pozniej się uczą???

A u mnie cisza nastała, Dzieciaki śpią. Ale przyjemnie. Myślałam że się znowu rozpędziłyście z pogaduszkami ale widze że małomówne byłyście jak mnie nie było :-). Kurcze teraz tak sobie myślałam i widzę że Jaśminka aż się garnie do poznania nowych dzieci. Prosiła mnie żebym ją nauczyła trochę po angielsku. A łapie skubana szybko, obawiam się troszkę o tę jej wadę wymowy... ale nie będe biadoliła jak nie nie wiadomo. Cieszę się że się nie boi języka. Moja Perełka Kochana:-)

Bodzinko moj nie moze w zwyklych butkach latac, bo by sie wywalil... Musielismy kupic oprtopedyczne, usztywniane w kostce, za 60 zl. I dopiero wtedy zaczal chodzic :-/... W innym wypadku grozim\lo mu skrecenie kostki...

Kobietki jest prawie 18 a mlody dzisiaj nic nie spal...

A ja poszlam na zakupy z mama... Oczywiscie znalazłam blzke jaka chcialam od dawna, ale nie mialam na nia kasy, bo kupilam sobie wczesniej torebke... Hmmm...

Cara myśmy się własnie dziś z teściową cieszyły,że Mały może nosić zwykłe buciki.A z tymi zakupami to tak zwykle jest...Adaś jest niezmordowany...Nie dam tak synowi na imie:-p:-p:-p

reklama
Cara trzymaj się kiedyś w końcu musi paść a dzieci szybko się regenerują i te pół godziny mogło mu wystarczyć a on nie ma przypadkiem adhd?

ADHD można stwierdzić dopiero u dziecka około 5-letniego. Młodsze dzieci są po prostu bardzo ciekawe świata, wszystkiego muszą dotknąć, spróbować, wszędzie wejść, itd. więc może się wydawać, że dziecko jest nadpobudliwe a to po prostu najzwyczajniejsza ciekawość i chęć poznawania świata :tak:
Kurczę, ale mądra jestem dzięki tym moim studiom :-D

Do góry