Mary2094
Fanka BB :)
Az jestem w szoku ze moja mama nie dzwoniła zdać mi relacjiJa wyjątkowo wczoraj tylko mecz polska _brazylia w lidze narodów bo takiego finału przegapić nie można byłoale po pierwszym secie obróciłam ją tyłem do tv
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Az jestem w szoku ze moja mama nie dzwoniła zdać mi relacjiJa wyjątkowo wczoraj tylko mecz polska _brazylia w lidze narodów bo takiego finału przegapić nie można byłoale po pierwszym secie obróciłam ją tyłem do tv
![]()
O to tez swoje przeszłaś, dla mnie też najważniejsze było żeby się udałoHeh bliźniaki mi się marzyły...jaka ulga , że się nie udało![]()
![]()
A gwiazdeczka....w porównaniu z pierwszym miesiącem jest niebo a ziemia....ale w porównaniu w innymi dzieciaczkami znajomych to tak jesteśmy jeszcze parę metrów nad tą ziemią
![]()
MO jego układam tyłem do maty to się tak wierci i tyłkiem podrzuca że i tak się obróci do tvMoją też już interesuje tv i niestety nie pozbędziemy się tego, bo takie rzeczy zawsze dzieci interesująAle też nie daje mojej oglądać, od małego uczyć...
Ja co prawda karmie tylko piersią, ale tak jak mówisz, to może być przez upały, bo moja tak samo w gorące dni je mniej a częściej, bo chce jej się pić. Więc to normalne jeśli przybiera dobrze na wadze. Nam dorosłym też w upały się nie chce zbytnio jeść, więc takie maluszki tak samo to odczuwają, też się męczą w taki skwar.Moja tak ma zawsze...przy 30-50 ml jest zawsze jakby już był koniec....no chyba , że śpi to wtedy zjada ładnie.....wtedy próbuję podawać jej za chwilę aż w końcu zje mi te 80-90 ml bo 120 ml to tylko jak śpi jest w stanie zjeść....niestety nie pocieszę Cię ale zmiana mleka nic nie zmieniła....najpierw byłyśmy na nan ha...później nutramigen..teraz neocate lcp i szczerze , nic nie zmieniło to odnośnie wypijanej ilości mleka....Zresztą wyczytałam chyba wszystko w internecie na ten temat szukając pomocy...i jak się okazuję niektóre dzieci tak mają bo rodzice do tej pory nie znaleźli przyczyny wykonując szereg badań i wszystko oki...może mu to przejdzie jak miną upały bo to też może wpływać i tego Ci życzę aby wszystko wróciło do normy....
A ja się pochwale, bo jestem w szoku, moje dziecko idzie jak burza po tym podcięciu. Nie dość że ma apetyt, plus przybiera super bo 200g tygodniowo. Czekam teraz na 7kg bo nadchodzi wielkimi krokamiJa co prawda karmie tylko piersią, ale tak jak mówisz, to może być przez upały, bo moja tak samo w gorące dni je mniej a częściej, bo chce jej się pić. Więc to normalne jeśli przybiera dobrze na wadze. Nam dorosłym też w upały się nie chce zbytnio jeść, więc takie maluszki tak samo to odczuwają, też się męczą w taki skwar.
My też mieliśmy propozycje invitro. I w sumie przygotowywaliśmy się do inseminacji. Plan był taki nie uda się 2 razu inseminacja decydujemy się na invitro. Dziecko bo naszym marzeniem, wiedziałam że dopełni nasze małżeństwo wiec nie wyobrażałam sobie żeby nie było jej z nami. Codziennie modliłam się o cud. I u nas w domu nawet rodzice popierali tą decyzje. Dla nich taki sam byłby wnuk czy naturalnie czy z invitro. To jest tylko pomoc a oni roztrząsają to jak tylko mogąBo pewnie modlitwą i różańcem wszystko się zalatwi
Wierzę w Boga, ale czasem jak słyszę te brednie kościoła to śmiać mi się chcę. In Vitro jest wielkim darem, bo ludzie którzy nie mogą mieć dzieci mają wielką szanse na to, i nie zrozumie tego ten kto się o dziecko nie starał.
Tak samo Pani Kaja Godek na mnie działa tak elektryzująco, że bym jej najchętniej tylek w mrowisku ulokowała tak działa na mnie ta baba.
Nie rozumiem takiego podejścia ale i tacy widać się zgadzają. Będziesz wiedziała przynajmniej do kogo Ty masz nie pójśćTez tak uwazam ale Zaprosiliśmy rodzeństwo z dziećmi dziadków i chrzestnych wyszło 31 stwierdzilismy , ze tyle wystarczy no a z tego 17 przyjdzie , poprostu ręce mi opadły to doprosilam jeszcze teraz kuzynostwo, późno ale przynajmniej przyjdą. Głównie odmówiły dzieci rodzeństwa, bo część to już taka dorosła i w tym Ci nieszczęsni chrześni, którzy odmówili![]()
To ja też zaopatrzyłam się dzisiaj w tą ośmiornicęMam tą ośmiornice i właśnie ona od dwóch dni ratuje mi dzień. Położę młodej do łóżeczka I jak zaklęta się nią bawi![]()
No to super...wiem jak cieszy , jak dzidzia rośnie także gratuluję i oby tak dalejA ja się pochwale, bo jestem w szoku, moje dziecko idzie jak burza po tym podcięciu. Nie dość że ma apetyt, plus przybiera super bo 200g tygodniowo. Czekam teraz na 7kg bo nadchodzi wielkimi krokami![]()