reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

...mężuś przyszedł z pracy zakatarzony z bólem głowy wyglądał jak 7 nieszczęść dałam polopirynę a ten włączył sobie "władcy móch" na kompie....zamiast iść spać i mi pozwolić poklikać z Wami .....:baffled::crazy:
.... mam nadzieję że nas nie pozaraża.....:baffled:
postraszyć walcem ;-)Aluśka ty na silną kobitkę wyglądasz, wywalić od kompa i siadać z nami:tak::tak::-D:-D

reklama
Aluśka to trochę potrwa a kasy będą mieli w bród czasem mnie to drażni
anula oni nigdy nie mają w bród:baffled: takim to ciągle mało :confused2:
temat rzeka z tymi księżmi wiem co przeżywałam przed ślubem, a o chrzcie wolę nie myśleć:dry::dry: Aluśka fajny termin na chrzciny :tak::-)
taki świąteczny :-D:cool:

u nas stawka za ślub wynosi cyt. "co łaska ale nie mniej niż 1500":angry::angry: nam udzielał ślubu znajomy ksiądz i nie wziął nic ale w kościele za otwarcie drzwi dla rodziny przed ceremonią i za ogrzewanie i organistę do mszy wzięli 600 zł:baffled::baffled:. A w katedrze łódzkiej ślub kosztuje 5000 :szok::szok: w sam raz na kieszeń młodej pary:wściekła/y:
Madźka to nieźle sobie życzą nie ma co:szok::szok::szok:
Jak my załatwialiśmy ślub to się od razu księdza zapytałam Ile i dlaczego tak drogo ? A ten bo tak wszędzie albo i drożej :szok:
No więc tak ksiądz chciał 600 ale spuścił na 500 do tego 100zł organiście i 100zł kościelnemu :eek: do tego 50zł za zapowiedzi a tego dnia było aż 6 ślubów co godzinę także też niezłą kasę zebrali tego dnia :szok: co do przebrania to nawet nie było by kiedy tego zrobić ( pierwsza para młoda udekorowała jakoś nawet nie pamiętam)bo jeden ślub się kończył ludzie wychodzili to już drugi zaczynał itd..:crazy:

Za ślub stary płacił 350zł i zapowiedzi u mnie w parafii 30zł a u Mirka 100 gosposia krzyknęł,bo proboszcza nie było:wściekła/y::wściekła/y::angry:.Za chrzest Olka 150 a Jul 100.Jak chowałam ojca to 250 za pogrzeb + 60 organista.

postraszyć walcem ;-)Aluśka ty na silną kobitkę wyglądasz, wywalić od kompa i siadać z nami:tak::tak::-D:-D
Madźka jakoś nie mogłam chorego pogonić...szkoda mi się go zrobiło :sorry:

Za ślub stary płacił 350zł i zapowiedzi u mnie w parafii 30zł a u Mirka 100 gosposia krzyknęł,bo proboszcza nie było:wściekła/y::wściekła/y::angry:.Za chrzest Olka 150 a Jul 100.Jak chowałam ojca to 250 za pogrzeb + 60 organista.
Marta na wszystko niezłą kasę ciągną na mszy :szok::baffled: Na nowy samochód księżulek ma a na renowację kościoła to już osobną tace zbiera :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry