reklama
wiola0904
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny jestem po pierwszej wizycie lekarz kazał mi wziąść większą dawkę letroxu z 50 na 75 , widziałam 3mm szczęścia i już widziałam bijące serduszko ❤ nie sądziłam że będzie to tak szybko, lekarz dla mojego spokoju przepisał mi duphaston 2x1 , już się uspokoiłam ale od rana nic nie dałam rady przełknąćwg @ 6+5 a USG 5+6 jakim terminem bardziej sie sugerować?
jestem dobrej myśli
![]()

Jeśli pierwsze usg nie różni się od terminu om więcej niz tydzień to ważny jest termin om ale jeśli różnica jest większa to usg. U Ciebie liczylabym termin om [emoji846]
Co do mdłości to ja mam coś dziwnego bo mam mdłości na glodniaka jak coś zjem to jak ręką odjął. Dziś w nocy taka sytuacja obudziłam się koło 2 nakarmić syna, no i czuje że mnie zaczyna ciągnąć w żołądku, syn usnął A ja nie mogę bo mnie mdli, wypilam szklankę wody i jest jeszcze gorzej, w końcu poszłam do lodówki zrobić przegląd, zjadłam dwa kabanosy i jak ręką odjął [emoji2368] czy któraś też tak ma?Dziewczyny jestem po pierwszej wizycie lekarz kazał mi wziąść większą dawkę letroxu z 50 na 75 , widziałam 3mm szczęścia i już widziałam bijące serduszko [emoji173] nie sądziłam że będzie to tak szybko, lekarz dla mojego spokoju przepisał mi duphaston 2x1 , już się uspokoiłam ale od rana nic nie dałam rady przełknąć [emoji85] wg @ 6+5 a USG 5+6 jakim terminem bardziej sie sugerować? [emoji4] jestem dobrej myśli [emoji3059]
Butterfly.
Tak możliwe może być że owulacja była w miedzy 14-20 DC bo mam dłuższe cykle ale były przytulanki więc bardziej miedzy 18-20 DC była owulacja bo brzuch mnie bolałGratulacjeco do terminu porodu to najbardziej wiarygodny jest ten z pierwszych badań prenatalnych
ale póki co to patrzyłabym na usg bo ednak owulacja mogła się przesunąć

Lusia04
Moderator
Ja wózek kupowałam 2 miesiące przed porodem. A resztę rzeczy po 20 TC ciążyDziewczyny kiedy powoli zaczynacie kompletować po trochu wyprawkę ? Jestem chyba jakaś nienormalna ale znalazłam upatrzony wózek w super cenie i zastanawiam się czy właśnie teraz go już nie kupić![]()

Ja tak mam że jak zwymiotuje to mam spokój od mdłości do wieczoraDziewczyny jak wymiotujecie to dłuższy czas utrzymują wam się mdłości ? Mi od rana było niedoborze, potem raz zwymiotowałam i potem czułam się już ok. Normalnie zjadłam, bez mdłości. Czy też tak macie czy może się czymś zatrułam?

Ja się sugeruje z USG terminem, a i tak dzidziuś sam stwierdzi kiedy chce przyjść na światDziewczyny jestem po pierwszej wizycie lekarz kazał mi wziąść większą dawkę letroxu z 50 na 75 , widziałam 3mm szczęścia i już widziałam bijące serduszko ❤ nie sądziłam że będzie to tak szybko, lekarz dla mojego spokoju przepisał mi duphaston 2x1 , już się uspokoiłam ale od rana nic nie dałam rady przełknąćwg @ 6+5 a USG 5+6 jakim terminem bardziej sie sugerować?
jestem dobrej myśli
![]()

Proszę oznaczać posty z jedzeniem jakoś na początku żeby mnie ostrzegać że mam nie czytać bo odrazu chce mi się to zjeść

Butterfly.
No u mnie niecały tydzień różnicyJeśli pierwsze usg nie różni się od terminu om więcej niz tydzień to ważny jest termin om ale jeśli różnica jest większa to usg. U Ciebie liczylabym termin om [emoji846] Co do mdłości to ja mam coś dziwnego bo mam mdłości na glodniaka jak coś zjem to jak ręką odjął. Dziś w nocy taka sytuacja obudziłam się koło 2 nakarmić syna, no i czuje że mnie zaczyna ciągnąć w żołądku, syn usnął A ja nie mogę bo mnie mdli, wypilam szklankę wody i jest jeszcze gorzej, w końcu poszłam do lodówki zrobić przegląd, zjadłam dwa kabanosy i jak ręką odjął [emoji2368] czy któraś też tak ma?

Butterfly.
następna wizyta za 4 tyg mam nadzieje ze wytrzymamJa wózek kupowałam 2 miesiące przed porodem. A resztę rzeczy po 20 TC ciąży
Ja tak mam że jak zwymiotuje to mam spokój od mdłości do wieczora
Ja się sugeruje z USG terminem, a i tak dzidziuś sam stwierdzi kiedy chce przyjść na świat
Proszę oznaczać posty z jedzeniem jakoś na początku żeby mnie ostrzegać że mam nie czytać bo odrazu chce mi się to zjeść![]()

wiola0904
Ja mam mdłości od południa do wieczora ale dziś w nocy wstałam o 4 i nie spałam godzinę gapiąc się w sufit i czujac się jakbym miała kaca. Wstałam, zjadłam kawałek suchego chleba i przeszłoJeśli pierwsze usg nie różni się od terminu om więcej niz tydzień to ważny jest termin om ale jeśli różnica jest większa to usg. U Ciebie liczylabym termin om [emoji846] Co do mdłości to ja mam coś dziwnego bo mam mdłości na glodniaka jak coś zjem to jak ręką odjął. Dziś w nocy taka sytuacja obudziłam się koło 2 nakarmić syna, no i czuje że mnie zaczyna ciągnąć w żołądku, syn usnął A ja nie mogę bo mnie mdli, wypilam szklankę wody i jest jeszcze gorzej, w końcu poszłam do lodówki zrobić przegląd, zjadłam dwa kabanosy i jak ręką odjął [emoji2368] czy któraś też tak ma?

reklama
Butterfly.