Marta Jula do żadnego seminarium nie puszczaj
ale rozbrajający jest po prostu
No i myslę, że najwyższy czas na strajk głodowy w kuchni koffana. Ksionrze za długo na wikcie u kumpli nie pociagnie

Inna może córa taniec na lodzie chce uprawiać w tych miskach
;-);-)
Cara mnie już słów brak...kobieto najpierw Ty musisz ze sobą dojść do ładu i zastanowić się co czujesz do tego troglodyty bo jeśli nic to chmwd

niech się wiesza, tnie, wdycha klej, benzynę i co tam jeszcze wymyśli. On na tobie szantaż emocjonalny uprawia i bedzie to robił nadal dopóki będzie widział, że się tym przejmujesz, denerwujesz . Kopnij go w dupsko, powiedz, żew krzyżyk na drogę i że owszem przyjęłaś do wiadomości , że jego próby samobójcze są Twoją winą i jakoś będziesz z tym żyć. I niech zmieni płytę bo już nudny się zrobił. A jak nie to mi napisz gdzie on mieszka to ja pójdę i mu powiem

cześć Iwonka;-):-):-)
Agatka niezłego masz zucha i chwata z synusia

Bodzia ja też słyszałam , że męskie sprawy u chłopaszków w takim wieku to szast prast i jest dobrze
;-)

Inna może córa taniec na lodzie chce uprawiać w tych miskach

Cara mnie już słów brak...kobieto najpierw Ty musisz ze sobą dojść do ładu i zastanowić się co czujesz do tego troglodyty bo jeśli nic to chmwd

cześć Iwonka;-):-):-)
Agatka niezłego masz zucha i chwata z synusia

Bodzia ja też słyszałam , że męskie sprawy u chłopaszków w takim wieku to szast prast i jest dobrze