reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta Jula do żadnego seminarium nie puszczaj:confused2::confused2: ale rozbrajający jest po prostu:-D:-D No i myslę, że najwyższy czas na strajk głodowy w kuchni koffana. Ksionrze za długo na wikcie u kumpli nie pociagnie:no::-D
Inna może córa taniec na lodzie chce uprawiać w tych miskach:confused::confused:;-);-)
Cara mnie już słów brak...kobieto najpierw Ty musisz ze sobą dojść do ładu i zastanowić się co czujesz do tego troglodyty bo jeśli nic to chmwd:angry::angry::angry: niech się wiesza, tnie, wdycha klej, benzynę i co tam jeszcze wymyśli. On na tobie szantaż emocjonalny uprawia i bedzie to robił nadal dopóki będzie widział, że się tym przejmujesz, denerwujesz . Kopnij go w dupsko, powiedz, żew krzyżyk na drogę i że owszem przyjęłaś do wiadomości , że jego próby samobójcze są Twoją winą i jakoś będziesz z tym żyć. I niech zmieni płytę bo już nudny się zrobił. A jak nie to mi napisz gdzie on mieszka to ja pójdę i mu powiem:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

cześć Iwonka;-):-):-)
Agatka niezłego masz zucha i chwata z synusia :tak::tak::-D
Bodzia ja też słyszałam , że męskie sprawy u chłopaszków w takim wieku to szast prast i jest dobrze :tak:;-)

reklama

Załączniki

• 4f91f7eb938d954032f0e2bec3db2a30_small.gif
    4f91f7eb938d954032f0e2bec3db2a30_small.gif
    12,2 KB · Wyświetleń: 36
AJ się bardzo nie martwie ale jakos tak chciałam usłyszeć,że będzie O.K.
Brzuch mnie właśnie rozbolał...Lolo nie chce spac....

I co MAdźka27 doprowadziłaś się do ludzko-rzędu(moja mama tak mówi)???:-D:-D
taaa, wygrzałam dupkę w solarium i wróciłam do garów:confused2::confused2::confused2: i to by było na tyle z ogarniania się codziennego. mejkapa se zrobię chyba na noc :eek::-D:-D:-D a czipsów se nie zakładam bo mi się zmywarka od tego psuje:rofl2:

reklama
Cześć Kobitki:-) Ja to dopiero zabalowałam hihihi W łazience bo awarię miałam, właściwie to mam ją nadal:-( Pękł bojler i rura:-( I się lało pół nocy i oczywiście nikt nic nie słyszał:-( Straszne ale prawdziwe.... M wodę wylewał ja wycieralam, wkońcu jak przestało kapać przyjechał hydraulik i kazał nowy bojler kupić i jutro wymienią:-( 700-800 zł nie moje porażka:angry: Jedno szczęście że stało to sie teraz a nie jak M wyjedzie:-)

Do góry