sikoreczka79
Fanka BB :)
Bossssssssssssz odleciała. Nareszcie.Teraz musze do kuchni iśc z pozmywac
Blllllle
To narazie śię żegnam z miłymi paniami;-) Do póżniej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja, ja , ja zauważyłam:-)dobra ja uciekam bo oliwka wstala.
kurde ciezkoza wami nadazyc jak sie caly czas nie siedzi przy kompie...
w sumie to i tak nikt mnie nie zauwazyl...
Ja lubie krupniczek, prosze mi daćJa krupnik dzisiaj ale nie podrzucam bo pamiętam że większość gardzi![]()
Dzięki, już po:-)Wszystkiego najlepszego dla Adasia
życzy e-ciotka Aluśka
![]()
Powodzenia Kochana na szczepieniu;-)
Karol tak zrobił w poradni, jak się mamy na mnie patrzyły...Miałm ochote je kopnąc...Macie któraś nadmiar cierpliwościBo ja zaraz wybuchnę
Mała drze się jakby ze skóry obdzierali i nic nie pomaga, ani przytulanie ani bujanie nic
Chyba sama nie wie co jej jest
![]()
No widzisz....Jak ksiądz był po kolędzie to powiedział,że mój syn księdzem będzie.Bo do seminarium tylko ładnych biorą.;-)
3majcie mnie...
M ma znowu dosc mnie i zycia i znowu mnie poinformowal ze sie idzie wieszac :-/... On naprawde jest psychiczny!!!!!!
I nie wiem po co mi o tym pisze :-/... Oczywiscie wina moja :-/...
Powiedz mu tak, Jak Marta, zapytaj czy mu nie pomóc, a potem zadzwoń i spytaj czy już sie powiesił bo ty trumne zamawiasz...Spytaj się go czy sznurka mu czasem nie zbraknie;-).
Pewnie się jeszcze solaruje...Albo mnie wyczułaMaaadźkaaaaa
Też muszę zmywa/rkę u ruchomic a nie chce mi sięNa szczęście mała już nie dziera
Zmykam. Zaśpic spróbuję i rękawy zakasam
![]()
Jak ksiądz był po kolędzie to powiedział,że mój syn księdzem będzie.Bo do seminarium tylko ładnych biorą.;-)