Spytaj się go czy sznurka mu czasem nie zbraknie;-).
I tak juz 2 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spytaj się go czy sznurka mu czasem nie zbraknie;-).
Nigdy się tak nie uśmiałam;-).Ten typ tak nie ma
![]()
może to tak jak z odkurzaczem Ewci??z kopa trzeba wtedy zaczyna działać jak trzeba;-);-)
dobra, dźwigam 4 litery z mojego fajskiego fotela i idę wstawić pranko, obskoczyć naczynia i na solarkę skoczyć. Przyda mi się skóra muśnięta słońcembo przezroczysta jezdem. Jak już zrobię się na bóstwo i od garów zejdę to wpadnę na herbatkę do was;-)
![]()
Oj, ja uwielbiam, to po pomidorowej moja ulubiona zupkaJa krupnik dzisiaj ale nie podrzucam bo pamiętam że większość gardzi![]()
3majcie mnie...
M ma znowu dosc mnie i zycia i znowu mnie poinformowal ze sie idzie wieszac :-/... On naprawde jest psychiczny!!!!!!
I nie wiem po co mi o tym pisze :-/... Oczywiscie wina moja :-/...
Cara, powiedz mu, żeby to zrobił skutecznie, bo nie będzie Ci się chciało go później dobijać, bo na pierdoły to Ty czasu nie masz.Spytaj się go czy sznurka mu czasem nie zbraknie;-).