reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Nigdy się tak nie uśmiałam;-):tak::-D.Ten typ tak nie ma:no:

ehhh moój tez niestety:confused2::no:

może to tak jak z odkurzaczem Ewci??:confused2::confused2: z kopa trzeba wtedy zaczyna działać jak trzeba;-);-)

kusząca propozycja:rofl2:

dobra, dźwigam 4 litery z mojego fajskiego fotela i idę wstawić pranko, obskoczyć naczynia i na solarkę skoczyć. Przyda mi się skóra muśnięta słońcem:eek::eek: bo przezroczysta jezdem. Jak już zrobię się na bóstwo i od garów zejdę to wpadnę na herbatkę do was;-):-D:-D

Podrzuć trochę opalenizny do mnie:sorry:

wiecie co mojego ostatniego posta moje dziecko tu wrzuciło:szok::szok::szok::szok: napisałam go i on bardzo chciał do was coś napisać więc dałam mu pod koniec i wyszłam.....a tu przychodze i patrze że nic od siebie nie dodał i wkleił go tylko:szok:

musze sie wam pochwalić (bo nie ma komu:sorry:) nauczyłam synka samemu brać nocniczek rozbierać się, siadać i siusiać, potem wstaje ubiera sie i tylko woła żeby wylać, normalnie jestem w siódmym niebie.....aa i jeszcze jedno....... pije sam ze szklanki:rofl2: ehhhh sory za te przechwały ale nie mam komu powiedzieć:confused2:

Ja krupnik dzisiaj ale nie podrzucam bo pamiętam że większość gardzi :confused2::-D
Oj, ja uwielbiam, to po pomidorowej moja ulubiona zupka :tak:

3majcie mnie...

M ma znowu dosc mnie i zycia i znowu mnie poinformowal ze sie idzie wieszac :-/... On naprawde jest psychiczny!!!!!!

I nie wiem po co mi o tym pisze :-/... Oczywiscie wina moja :-/...

Spytaj się go czy sznurka mu czasem nie zbraknie;-):tak:.
Cara, powiedz mu, żeby to zrobił skutecznie, bo nie będzie Ci się chciało go później dobijać, bo na pierdoły to Ty czasu nie masz.
I to co napisała Marta też mu powiedz, a jak chce to mu nawet ten sznurek kupisz.
Ja mam wrażenie, że on to robi po to, żeby wzbudzić w Tobie poczucie winy, może ma nadzieję, że będziesz go błagać by tego nie robił. A ja kiedyś czytałam, że jak ktoś tak gada - to trzeba krótko zapytać - może ci pomóc w tym czy coś. Ponoć działa jak kubeł zimnej wody :tak:

Agatka,super,że Igorek już taki samodzielny
63.gif

Jakie moje dziecię jest uparte:crazy: Taka śpiąca że siedzi mi na kolanach oczy jej się zamykają i głowa leci. Nie da się przytulic pobujac i uśpic tylko wyrywa się i drze:baffled: Już próbowałam zostawic i zaczekac az mi na kolanach kimnie to jak tylko czuje że zasypia to zaczyna larmo robic:eek: Do wózka też nie chce, no i co ja mam z nią zrobic:confused2: A ja muszę gary pomyc i obiad ugotowac:angry:
Agatko gratulacje dla synka:-)
Inna u mnie dziś w planach pomidorowa;-)

reklama
Do góry