Pęcherzyków żadnych nie było ponoć więc nie wiem skąd ta torbielO kurcze, to pęcherzyk nie pękł i zrobiła się torbiel?
reklama
DziękujęBardzo mi przykrozawsze coś pod górkę
Życzę z całego serca żeby torbiel się wchłonęła i w przyszłym miesiącu będziecie mogli podejść do inseminacji , miesiąc szybko minie . trzymam kciuki
![]()
Pięknie prawie mnie dogonilas [emoji1787]ja miałam 25
Dziewczyny 22 jajca [emoji3] ciekawe ile będzie dobrych.
No wiadomo nie raz zwariować można bo tyle ograniczeń a życie ucieka ale w końcu robimy to dla naszych przyszłych dzieci![]()
I to mnie właśnie trzyma na duchu. Ile bym nie musiała jeszcze znieść, mam nadzieję, że finał tej walki skończy się na którymś etapie sukcesem i ten sukces mam nadzieję kiedyś mi podziekuje.
eij
Fanka BB :)
Podziękuję a później trzaśnie drzwiami gówniarz i wyjdzie z domuI to mnie właśnie trzyma na duchu. Ile bym nie musiała jeszcze znieść, mam nadzieję, że finał tej walki skończy się na którymś etapie sukcesem i ten sukces mam nadzieję kiedyś mi podziekuje.![]()
Be_More_Happy
Tak dokładnie tak będziePodziękuję a później trzaśnie drzwiami gówniarz i wyjdzie z domu![]()
Hellol, a jak ogolem atmosferka w klinice? Bede miala w tym samym miejscu i wole się nastawić
? Straszna tą punkcja?
Jeszcze nie wiadomo ile będzie dobrych żeby zapłodnić no i ile finalnie się ładnie podzieli. Także do czwartku czekam na info od embriologia. Narazie umiarkowany optymizm [emoji6]
eij
Wszytko ok. Punkcja dosłanie trwa chwilę, moment zasypiasz, za chwilę się budzisz więc nic się nie stresujHellol, a jak ogolem atmosferka w klinice? Bede miala w tym samym miejscu i wole się nastawić? Straszna tą punkcja?
reklama
Uff.. kamien z serca 
A już masz jakieś info odnośnie swoich maleństw
?
A już masz jakieś info odnośnie swoich maleństw
Wszytko ok. Punkcja dosłanie trwa chwilę, moment zasypiasz, za chwilę się budzisz więc nic się nie stresuj[emoji6] na sali jest personel, bo chwilę się pytają czy wszystko ok. Leżysz dwie godziny i do domku.
Podziel się: