• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mali odkrywcy ...

Kotek-Amelka wiecznie zaciska stopki jak piąstki.Tyle ze jak ją stawiam do chodzenia to raczej nie.Ale mnie znowu niepokoi ze ona nie stawia calych stopek tylko stąpa na paluszkach:baffled: To chyba tez nie za dobrze

reklama
Kotek no to masz wielki powód do dumy że córa ci rośnie taka szlachetna i dzieli się z innymi:tak::-D

Czarek też staje na paluszkach, to normalne zjawisko na początku nauki stania/chodzenia.:tak:

Ależ słodkie dziecię z Laury. Szlachetna i dobra duszyczka:-)

Emmila ja niedawno też ubolewałam że moje dziecie niemobilne. Teraz to sie dopiero zaczęło, ledwo zaczęła raczkować a już wstawac by chciała. I przwraca sie ciągle i buczy... I jak tu dopilnowac tą małą poszukiwaczkę... Oj, często wspominam te czasy stabilności... Ja chyba po prostu za nią nienadążam:no:

:-):-):-):-):-)
Anielap wiem wiem że i mnie to prędzej czy później (racze później) czeka i też z rozrzewnieniem będę wspominać czasy leżakowania..
Ale jak się czyta popisy waszych maluszków to tak jakoś sie smutno robi że nie można się też takimi wyczynami pochwalić - ale nic to, moja maksyma brzmi:
KTOŚ MUSI BYĆ OSTATNI ŻEBY PIERWSZY MÓGŁ BYĆ KTOŚ :-D

Cześć dziewczeta! Niestety wcale nie mam czasu żeby do was zaglądac :no::zawstydzona/y::-( ale zawitałam bo musze się z wami podzielić Eryka postępami, a mianowicie 11 marca postawił swoje pierwsze samodzielne kroczki. Normalnie stał sobie przy sofce a ja mówie "chodź do mamy" a ten zamiast na czworaka to na nogach przyszedł !!!:-):-):-) i od tamtej pory coraz czesciej mu sie zdarza. Stoi bez trzymanki i potrafi nawet kucnąc i wstać bez trzymania :)))) Jestem z niego strasznie dumna :)
O słowie "mama" niestyty zapomniał :-(

reklama
Sorga są powody do dumy :tak::tak::tak:- gratki ogromne i buziaczki dla Eryczka!:-)

Iszatr gratki dla Frania! Nie ma już płaczu kiedy zostaje z nianią?

Mój mały ostatnio świetnie się bawi jeżdżąc na koszu z rzeczami do prania.:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry