reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ogółem to moim zdaniem tylko in vitro chyba, ze jakiś cud się trafi ( a serio zdarza się tylko bardzo rzadko).
witaminy nie pomogą, wziąć męża za rękę i do androloga może coś pomoże. Ginekolog nie leczy niepłodności w szczególności męskiej. Norma jest 15mln/ ml plemników u was jest 4mln/ml ale ogółem jest spoko 24mln/ml tylko poprawna morfologia to tylko 2%. Przy in vitro to wystarczy i to jest dobrze rokujący” materiał „ bo jest ruch postępowy szybki jeszcze. Czyli spokojnie szykować się do IVF jak zaproponują. Jeżeli nie będzie przeszkód z twojej strony albo dodatkowe czynniki ze strony męża to doczekacie się jedynaka albo większej ilosci dzieci:-)
Sorki ale nie do końca się z tym zgodzę. Dzięki braniu supli wyniki mojego męża bardzo się polepszyły. Miał morfologię mniej niż 1% teraz ma 4% a ilość to już w ogóle bo ostatnio miał 330mln plemników w ejakulacie.
Może być tak że faktycznie coś tam jest nie tak i warto sprawdzić, zrobić USG, ale myślę że zmiana diety, suple i nie przegrzewanie też może dać duże efekty. A jak wyniki będą lepsze to może wystarczy spróbować inseminacji [emoji846][emoji846]

nie to lepiej nie wiedzieć że jest możliwość na źle wyniki dziecka wy jesteście nie poważni, każda prawda lepsza niż klamstwo
Jeśli idąc twoim tokiem rozumowania , Nikt nie powinien mieć dzieci bo Każde ale to KAŻDE dziecko może się urodzić chore !!! Kur*a dziewczyno zacznij myśleć bo już nie wiem jak mam do Ciebie przemówić !! Nie obrażając Cię ( chodź chyba powinnam , do tej pory chyba tego nie zrobiłam ) ale wypad z tego wątku !! On nie jest przeznaczony dla Ciebie i nikt Cię tu nie chce !!! Ile razy można to pisać ? Każdy by zrozumiał już dawno aluzje ale my piszemy to dosadnie , NIE CHCEMY CIĘ TU ... A ty dalej idziesz w zaparte 🤦

Sorki ale nie do końca się z tym zgodzę. Dzięki braniu supli wyniki mojego męża bardzo się polepszyły. Miał morfologię mniej niż 1% teraz ma 4% a ilość to już w ogóle bo ostatnio miał 330mln plemników w ejakulacie.
Może być tak że faktycznie coś tam jest nie tak i warto sprawdzić, zrobić USG, ale myślę że zmiana diety, suple i nie przegrzewanie też może dać duże efekty. A jak wyniki będą lepsze to może wystarczy spróbować inseminacji [emoji846][emoji846]
Mój mąż miał robione usg i Dopplera przepływ. I jest wszystko w porządku. Wprowadziłam mu sok pomidorowy, olej z czarnuszki , mix olejów -omega 369, wit d , omega dha-nie je ryb, i suplement co m poradził lekarz, i dietka. Bez alko. Mam nadzieję że pomoże

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry