anaconda27
styczniówka2006
No a ja przemeblowanie skończyłam dziecko uśpiłam, żeberka piekę i gotuję obiad, ale pracowita się zrobiłam:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja okno u nas w pokoiku wczoraj umyłamNom ja skonczylam,lazienke i przedpokoj koncze sprzatac,,,porzadek w butach tez zrobilam,bo polowa lezy,a ja ich nie nosze,to je do smieci,,tzn kolo smieci,,,,i bedzie wiecej miejsca....
a moje receodmoczone na maksa,suche,,ło matko,,a okien nie umylam,,jutro umyje,,,bo juz mi sienie chce,,dzisiaj kuchnie i Mata pokoj zachacze sprzataniem i jutro pichcenie i okna mi zostana....
![]()
a jak skończyłam zaczął padać śnieg 
leeeeeecę:-) Okap też czyściuchnyto teraz do mnie wstap jak tak dobrze te szorownaie ci idzieeeeee;-);-)
Wiecie co było na górze
GRUZ
Fajne nam rzeczy z kratek lecą nie ma co
Która pomoże ubierac
A zajączek to chyna na nartach do tych naszych dzieciów przyjedzie
kiedys jechałam z Adrianem w autobusie i wsiadła laska z psem. Nie wiem co to była za rasa ale był ogromnyMiała być psinkaa był cielaczek
Więcej na taką kumulację się nie piszę;-);-)Znowu nas zasypało po drodze. Wróciliśmy jak dwa bałwanki
:-)idę coś gorącego sobie siorbnąć zaraz jestem
. Mówię do synia zobacz jaki wielki pies, a on mi na to no co ty mamo przeciez to koza
Cały autobus miał polewkę
kiedys jechałam z Adrianem w autobusie i wsiadła laska z psem. Nie wiem co to była za rasa ale był ogromny. Mówię do synia zobacz jaki wielki pies, a on mi na to no co ty mamo przeciez to koza
Cały autobus miał polewkę
![]()

rezolutne dzieckoOj, tam zaraz cielaczekMiała być psinkaa był cielaczek
Więcej na taką kumulację się nie piszę;-);-)

, sunia słodziutka i tyle ;-)
......
Obawiam się ze moja teściowa by sie pod nim nie zgięła
Wnerwia mnie to:-(