reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nom ja skonczylam,lazienke i przedpokoj koncze sprzatac,,,porzadek w butach tez zrobilam,bo polowa lezy,a ja ich nie nosze,to je do smieci,,tzn kolo smieci,,,,i bedzie wiecej miejsca....:tak:
a moje rece:szok:odmoczone na maksa,suche,,ło matko,,a okien nie umylam,,jutro umyje,,,bo juz mi sienie chce,,dzisiaj kuchnie i Mata pokoj zachacze sprzataniem i jutro pichcenie i okna mi zostana....:tak:
Ja okno u nas w pokoiku wczoraj umyłam :tak: a jak skończyłam zaczął padać śnieg :szok:

Miała być psinka :eek::eek: a był cielaczek :-D:-DWięcej na taką kumulację się nie piszę;-);-)Znowu nas zasypało po drodze. Wróciliśmy jak dwa bałwanki:szok::-)idę coś gorącego sobie siorbnąć zaraz jestem

to teraz do mnie wstap jak tak dobrze te szorownaie ci idzieeeeee:tak::tak:;-);-)
leeeeeecę:-) Okap też czyściuchny:tak: Wiecie co było na górze :confused2: GRUZ:szok: Fajne nam rzeczy z kratek lecą nie ma co:baffled:
Pada śnieg, pada śnieg.... lecę do piwnicy po choinkę:-p Która pomoże ubierac:sorry: A zajączek to chyna na nartach do tych naszych dzieciów przyjedzie:laugh2:

Miała być psinka :eek::eek: a był cielaczek :-D:-DWięcej na taką kumulację się nie piszę;-);-)Znowu nas zasypało po drodze. Wróciliśmy jak dwa bałwanki:szok::-)idę coś gorącego sobie siorbnąć zaraz jestem
kiedys jechałam z Adrianem w autobusie i wsiadła laska z psem. Nie wiem co to była za rasa ale był ogromny:szok:. Mówię do synia zobacz jaki wielki pies, a on mi na to no co ty mamo przeciez to koza:laugh2: Cały autobus miał polewkę:rofl2:

reklama
hejka:-) Piszecie strasznie dużo dziś:-) Zreszta jak zawsze hihi
Naśmiałam się z tego walca, normalnie:-D Obawiam się ze moja teściowa by sie pod nim nie zgięła:-D
Ja właśnie wcinam obiad warzywa na patelnię hihi, normalnie pyszota:-)
Prezyszedł Michała kask na rower, tylko jest jeden mały problem on nie chce go założyć:angry: Wnerwia mnie to:-(
Mój twister tez juz doszedł:-) Dziś wypróbowałam go powiem wam fajna sprawa tylko ciężko na początku równowagę utrzymać:-)
Dzieciaki śpią jeszcze, za chwilę pewnie się pobudzą i będzie kongo!!!
No nic jem bo mi wystygnie hihi
Sikoreczka ale asz dowcipnego synka:-)

Do góry