DobreMyśli
Fanka BB :)
Sporo tegoGRATULACJE !!!!! Witaj w różowej drużynie![]()
Próbowałam się powstrzymać ale nie umiemszafa puchnie. Portfel chudnie hahaha
Ale za każdym razem jak na to patrzę i o tym myślę to chce mi się płakać ze szczęścia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sporo tegoGRATULACJE !!!!! Witaj w różowej drużynie![]()
Próbowałam się powstrzymać ale nie umiemszafa puchnie. Portfel chudnie hahaha
Ale za każdym razem jak na to patrzę i o tym myślę to chce mi się płakać ze szczęścia![]()
Sporo tegoale gdybym była na twoim miejscu robiła bym tak samo
![]()
Sporo tegoale gdybym była na twoim miejscu robiła bym tak samo
![]()
HahaPołowa pewnie będzie tylko leżała w szafie ale to wszystko jest tak wymarzone i wyczekane, że nic mnie nie obchodzi![]()
Jeszcze nieA u Ciebie ciąża już potwierdzona?![]()
Jeszcze niewizytę mam dopiero 6 sierpnia
wtedy będzie 6+6 i mam nadzieję wyjść od gin z kartą ciąży, ale jak będzie zobaczymy
![]()
Zamelduje się zaraz po wizycieNo to daj znać koniecznie![]()
Bardzo dziękuję
Momentami wyrzucam sobie, że może za bardzo się cieszę kiedy inni nie maja tego szczęścia![]()
Mój bronił się do samego końca a ten Trzeci to Jego oczko w głowie. Śmiejemy się ze znajomymi, że chyba pierwszy raz został ojcemU mnie 8 i 11Maz nie chciał słyszeć o trzecim,jak byli młodsi
![]()
Mam to szczęście cieszyć się zdrowymi dziećmi i takie teksty dzialaja na mnie jak płachta na byka bo nie wiem jak można napisać, że Ktoś nie ma szczęścia bo nosi pod sercem dziecko innej niż sobie "wymarzył" płci.
Ja to mam za to czasami wrażenie, że to grupa nie dla mnie bo nie potrafię sobie nawet wyobrazić dzikiej euforii po otrzymaniu info nt.płci. oczywiście też płakałam ze szczęścia ale wtedy, kiedy okazywało się, że dziecko jest zdrowe.
@milla1982 zazdroszczę tych staranek
My mieliśmy ostatecznie wystarać się teraz w sierpniu ale sama nie wiem.. Niby marzy się Czwóreczka ale łatwiej byłoby wpaść. Największe ciśnienie łapię wchodząc na forumA na codzień myślę, że moja Trójka wystarczy do szczęścia
@princess_88 ale ten czas zasuwa! Najpiękniejsze przed Wami.
Kciuki za pozytywne testy dziewczyny!! Czerpcie z tych chwil jak najwięcej![]()