Be_More_Happy
Fanka BB :)
DziękujęTo fajny lekarz w końcu, lepiej sobie wszystko wyregulować/zbadać i wtedy podejść do IUI na spokojniea z tym cyklem co masz ślub, to zobaczysz, że wszystko się samo dobrze ułoży i załatwisz wszystko o czasie

Mam nadzieję , że się ułoży bo jak to ja ze wszystkim wprzód wybiegam ale przyjdzie czas będzie rada najwyżej w samochodzie wracając z wizyty będę się czesać i malować
 Mam nadzieję , że się ułoży bo jak to ja ze wszystkim wprzód wybiegam ale przyjdzie czas będzie rada najwyżej w samochodzie wracając z wizyty będę się czesać i malować 
 że inseminacja z mrożonego nasienia w naszym przypadku jest strata pieniędzy gdyż przy gorszych parametrach nasienia jakie ma mój mąż powodzenie iui wynosi 1-2%
 że inseminacja z mrożonego nasienia w naszym przypadku jest strata pieniędzy gdyż przy gorszych parametrach nasienia jakie ma mój mąż powodzenie iui wynosi 1-2%  myśleliśmy że mrożenie jest jedynym sensownym rozwiązaniem w naszym przypadku bo mąż często wyjeżdża a gin się z tym zgadzała
 myśleliśmy że mrożenie jest jedynym sensownym rozwiązaniem w naszym przypadku bo mąż często wyjeżdża a gin się z tym zgadzała  czuje się oszukana tyle kasy poszło na mrożenie i pierwsza iui
 czuje się oszukana tyle kasy poszło na mrożenie i pierwsza iui  

ale podchodzicie w tym cyklu do IUI? Jaki plan?
 ale podchodzicie w tym cyklu do IUI? Jaki plan?

?
? ale trzymam kciuki, żeby to nie było przeszkodą w staraniach
 ale trzymam kciuki, żeby to nie było przeszkodą w staraniach