reklama
E
Ewcia81
Gość
super,,gratulujemy,,teraz to bedzie łapał sie nie tylko DVD,,ale fakt zaczal od dobrego sprzetuuuuuZapomniałam się Wam pochwalić, że Grzesio zaczął raczkować.:-) Na razie przemieszcza się powolutku,ale ważne że do przodu i do celu!;-)Wie do czego najlepiej od razu się zabrać-nauczyć się obsługiwać dvd.
![]()

gratulacje bystry chłopak a obsługa dvd to przecież podstawaZapomniałam się Wam pochwalić, że Grzesio zaczął raczkować.:-) Na razie przemieszcza się powolutku,ale ważne że do przodu i do celu!;-)Wie do czego najlepiej od razu się zabrać-nauczyć się obsługiwać dvd.
![]()
Anula fajny dresik.
My też nie obchodzimy zajęczka (a właściwie, to on nas nie "obchodzi";-)) -tak jak pisała Anula -trzeba coś jeść.
A nie, właściwie, to nas zajączek nie ominie -kupujemy w końcu autko (M po niego jedzie w sobotę).:-)

My też nie obchodzimy zajęczka (a właściwie, to on nas nie "obchodzi";-)) -tak jak pisała Anula -trzeba coś jeść.

A nie, właściwie, to nas zajączek nie ominie -kupujemy w końcu autko (M po niego jedzie w sobotę).:-)
E
Ewcia81
Gość
asiulinka no to prezent,ze hoho,,super,,a jkaie kupujecie??
my tez teraz zmieniamy,tzn maz swoje zmienia i zostawia mi sttare swoje a moje teraźniejsze sprzedaje,,po krotce,,moje polo aktualne sprzedajemy,ja dostaje jego Audii,a on kupuje nowsze audii a6:-)
my tez teraz zmieniamy,tzn maz swoje zmienia i zostawia mi sttare swoje a moje teraźniejsze sprzedaje,,po krotce,,moje polo aktualne sprzedajemy,ja dostaje jego Audii,a on kupuje nowsze audii a6:-)
E
Ewcia81
Gość
taa do polonezow to juz trzeba miec sentymentttAudi A6 -super!Fajna furka.
My kupujemy hyundai'a lantrę. Ale i tak jak na to, że się przesiadamy z poloneza, to super.;-) Zresztą na poloneza nie narzekałam nawet fajnie się jeżdziło.;-)![]()
;-)JA tyż miałam tortilleMadźka,ja daję 1 miarkę czubatą(taką od mleka) na każde 50 ml gotowego mleka.
Zmykam robić tortillę.

ŚlicznyA to jest zajączek dla mojego króliczka
:-)GratulacjeZapomniałam się Wam pochwalić, że Grzesio zaczął raczkować.:-) Na razie przemieszcza się powolutku,ale ważne że do przodu i do celu!;-)Wie do czego najlepiej od razu się zabrać-nauczyć się obsługiwać dvd.
![]()
:-)
Mój Miodzio śpi
Ja ogladam CSI:Miami i wpadłam dobranoc powiedzieć
Coś jeszcze chciałam popiasać ale nie pamiętam....Ziewa mi się...
reklama
E
Ewcia81
Gość
no to super,ze masz kogos do jeżdzenia,,tzn wozenia wasja tam mam auto zkierowcą mojego tatę po wnusia zawsze przyjedzie ale prezent na zająca fajny
ja tam nie wyobrazam sobie bez auta i prawka zycia,,,dupsko sie przyzwyczailoo

Podziel się: