ollka22
MAMUSIA OLIWKI
sikoreczka ja tez dopiero przeczytalam. w czeladzi moj brat mieszka.
moja spi od 7. kochane dziecko
moja spi od 7. kochane dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
), ja obrałam warzywka, teraz tylko musi się "dorobić" i mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj uda mi się troszkę wszamać. 

dzieki,bo juz zgłodnałam,,,proszę bierzta ile chceta
ja nawet nie mam szans pilnować on sika jak tylko odchylam pilucheInna no to trzymam kciuki żebyś sobie na na noc te lane kluseczki wszamała z rosołkiemswoją drogą niezła siła perswazji na męzu wyćwiczona;-);-) mój Szymek też uwielbia bezpieluchowo być chowany tylko trzeba uważać na fontanny
![]()
ja nawet nie mam szans pilnować on sika jak tylko odchylam piluche

A jakbyś tak napisała do sprzedającego z prośbą o wycofanie oferty?Kurcze wzięłam się za licytowanie butków BUCIKI DLA CHŁOPCZYKA ROZ 22 (330163787) - Aukcje internetowe Allegro ale zmierzyłam Michałowi stopę i ma 15 cmA buty na 14 cm są:-( A takie fajne:-)

A mój Grześko to głównie "tata-tata", ewentualnie "trrrrru-trrrrrrrrrrrra" itp. A mama to na samym początku pare razy zawołał, a teraz jakby zapomniał.wypiłyśmy kawkę poplotkowałyśmy a moje dziecię kosi kosi i kosi kosi no to babcie będą miały radoche i jeszcze dziadzia woła a mama??????????????????? ja się nie zgadzam. w nocy to do mamy a tak to dziadzia no kurka

zadzwoniłam do taty i mu mówię że księciunio dzisaj dziadzia a tata że on wiedział po co mu prezenty kupował. RATUNKUUUUUUUUUU MóJ SYN JEST łAPUWKARZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj tam odrazu łapówkarzem, po prostu wyznaję zasadę "coś za coś".;-)
Śliczny chłopczyk, a bolid fajniasty.To jest mój księciunio w swoim bolidzie
No to mały terrorysta Ci rośnie.;-)nom jarzynówka tez pluje ale potem opitala wszystko bez gmerania. Tak tylko pierwszymi łychami mnie straszy;-)
![]()

A Grześ z kolei na pierwszą łużeczkę deserku reaguje dreszczem na całym ciele.

Oj, biedny Matuś. Dużo zdrówka dla niego.moj maly narzeka na bol ucha,,,mma nadzieje,ze to nicc powaznego
W samą porę, bo zgłodniałam cosik. Pycha.proszę bierzta ile chceta