reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Rosołek się gotuje :-). J. zajął się mięskiem (bo ja się brzydzę takiego surowego mięcha, bleeee :baffled:), ja obrałam warzywka, teraz tylko musi się "dorobić" i mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj uda mi się troszkę wszamać. :tak:
Doopcia Oliwki ma się lepiej, także ulżyło mi :-).Polatała sobie niedawno 20 minut bez pampka, a szczęśliwa była że ho ho ;-). Nie wiem dlaczego ,ale ona uwielbia latać bez pampka :sorry::eek::baffled:
Oglądam Barwy szczęścia, a poza tym mój kochany już spoglada na mnie dziwnie, więc na razie uciekam

proszę bierzta ile chceta

Załączniki

• bigos.JPG
    bigos.JPG
    66,2 KB · Wyświetleń: 32
Inna no to trzymam kciuki żebyś sobie na na noc te lane kluseczki wszamała z rosołkiem:tak::tak:swoją drogą niezła siła perswazji na męzu wyćwiczona;-);-) mój Szymek też uwielbia bezpieluchowo być chowany tylko trzeba uważać na fontanny:eek::-D:-D

Inna no to trzymam kciuki żebyś sobie na na noc te lane kluseczki wszamała z rosołkiem:tak::tak:swoją drogą niezła siła perswazji na męzu wyćwiczona;-);-) mój Szymek też uwielbia bezpieluchowo być chowany tylko trzeba uważać na fontanny:eek::-D:-D
ja nawet nie mam szans pilnować on sika jak tylko odchylam piluche

reklama
Witajcie wieczorkiem.:-)
Kurcze wzięłam się za licytowanie butków BUCIKI DLA CHŁOPCZYKA ROZ 22 (330163787) - Aukcje internetowe Allegro ale zmierzyłam Michałowi stopę i ma 15 cm:szok: A buty na 14 cm są:-( A takie fajne:-)
A jakbyś tak napisała do sprzedającego z prośbą o wycofanie oferty?:confused:

wypiłyśmy kawkę poplotkowałyśmy a moje dziecię kosi kosi i kosi kosi no to babcie będą miały radoche i jeszcze dziadzia woła a mama??????????????????? ja się nie zgadzam. w nocy to do mamy a tak to dziadzia no kurka
A mój Grześko to głównie "tata-tata", ewentualnie "trrrrru-trrrrrrrrrrrra" itp. A mama to na samym początku pare razy zawołał, a teraz jakby zapomniał.:baffled:

zadzwoniłam do taty i mu mówię że księciunio dzisaj dziadzia a tata że on wiedział po co mu prezenty kupował. RATUNKUUUUUUUUUU MóJ SYN JEST łAPUWKARZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-DOj tam odrazu łapówkarzem, po prostu wyznaję zasadę "coś za coś".;-):-p

To jest mój księciunio w swoim bolidzie
Śliczny chłopczyk, a bolid fajniasty.

:tak::tak:nom jarzynówka tez pluje ale potem opitala wszystko bez gmerania. Tak tylko pierwszymi łychami mnie straszy;-):-D:-D
No to mały terrorysta Ci rośnie.;-):-D:-D:-D:-D A Grześ z kolei na pierwszą łużeczkę deserku reaguje dreszczem na całym ciele.:laugh2::laugh2:

moj maly narzeka na bol ucha,,,mma nadzieje,ze to nicc powaznego
Oj, biedny Matuś. Dużo zdrówka dla niego.

proszę bierzta ile chceta
W samą porę, bo zgłodniałam cosik. Pycha.:-p:tak:

Do góry