reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
phpThumb.php
Zgodnie z zyczeniem:tak:

Madźka no to Twój M tak jak mój, całą paczke familijnych, do tego tabliczka czekolady a na derer pół litra lodów:-D Ja pitole i wymiękam przy nim 3 razy hihihi
Bodzia daj mi też cos słodkiego bo ja na dizecie to chociaz wirtualnie sobie pojem:-D
Sikoreczka super że się dzieci śniegiem nacieszyły;-) u NAS OBECNIE JEST ZAMIEĆ ŚNIEŻNA
Kurcze wzięłam się za licytowanie butków BUCIKI DLA CHŁOPCZYKA ROZ 22 (330163787) - Aukcje internetowe Allegro ale zmierzyłam Michałowi stopę i ma 15 cm:szok: A buty na 14 cm są:-( A takie fajne:-)

Bodzia dzięki za herbę bo żem się zasłodziła:-D:-D Małagosiunia lody to u mojego B. osobna kategoria żywieniowa:eek::eek:. Fajne butki ale chyba małe bedą

reklama
Do góry