reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Od rana mlody juz mnie wkurza... ajchetniej za fochy bym mu strzeliła klapsa, ale nie mam sumienia do tego...

M sie nie odzywa... w domu pusto... Nie mam do kogo geby otworzyc...

idzcie w cholere z tym wszystkim :(

Nie idzie zrobic lepszej... :-(
phpThumb.php
O mnie się zawsze po ciasteczku lepiej robi:-D:-D

no mi rece już opadają bo Ty kobietko nie chcesz dać sobie pomóc, nie chcesz pocieszenia i dobrego słowa bo i tak wiesz lepiej, że jest beznadziejnie, ez wyjścia i dół totalny. Pomyśl o dziecku pomyśl o sobie - jestes młoda, całe zycie przed Tobą masz mnóstwo szans i okazji by zaczać wszystko naprawiać, sklejac do kupy i organizowac po swojej mysli, żeby było najlepiej . Ale Ty chyba wolisz siedzies w rozciągniętej bluzie z reka w nocniku i tylko w kółko powtarzac jaka to biedna i nieszczęsliwa jestes. Dziewczyny napisały ci już mnóstwo mądrych rzeczy a od ciebie zależy co z tym zrobisz

reklama
Karollo własnie wszedł z wersalki do wysokiego kresełka, które stoi od niej ładny kawałek..
A w ogóle to M stwierdził,że on taki nieznośny łobuziak dziś bo wie,że ja go ścigac nie moge:-D:-D:-D

Do góry