reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Juz jestem:-D I nawet nas nie zasypało. Słonice świeci:eek: Młody mnie przywitał okrzykiem "bałwana będziemy robic! największego na świecie! ja na drabinę wejdę i mu marchewkę wsadzę zamiast nosa" :szok::-D No ale zanim się ubrał i wyszedł to już połowa śniegu stopniała. Co nie przeszkadzało nam porzucac się śnieżkami:-D Ludzie się gapili jak na dziwolągi jakie:rofl2:

reklama
Sikoreczka słodkościami dziele
phpThumb.php

Wydam -

16 miesiecy, broi, niegrzeczny, drze sie, kopie i podklada smierdzace stopy pod nos.... Jak ma dobry dzien to w ramach buziaka da gratisowo w pape i ugryzie...

Kto bierze?!

Bodzia dzisiaj nam poziom endorfin podnosi:-D:-D:-D mnie od razu rozpierac zaczęło:-D Sikoreczka, co jak na dziwoląga?? Ja do rodziców jadę na święta to na bank bałwana ulepię z B.:tak::-D

tobie sikoreczka nadwaga nie grozi chyba:confused2::confused2: nie wiem czy możemy z Tobą te wszystkie wspaniałości pochłaniać:confused::confused: cała zabawę psujesz:sorry::-D:-D:-D:-D. Założe się że w ciąży też chudzinka byłaś:tak:

reklama
Do góry