reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oglądąłm Uwage i serce mi się krajało.Biedne dzieciaczki i ich rodzice.A jednak się usmiecheją, starają się żtć normalnie, nie załamywać się.Podziwiam ich:tak::tak:Jak dobrze,że mój Miodzio jest zdrowy...Boże daj żeby zawsze...To niesprawiedliwe takie cierpienie dzieci...Wysłałam eska...

wiem że fajna sprawa ale niestety chciałaby duszyczka do raju........:hmm::hmm::hmm:
my jsteśmy na samym początku dorobku i póki co dorobiliśmy się syna;-)
reszta będzie potem
a poza tym mój pierworodny ma bolida więc najwyżej mnie podrzuci;-)

Anula śliczny Twój synuś.Bolid tyż ekstra.Ty go tak nie bron bo cię jeszcze kandydatki na synowe pod walec wsadzą;-);-)Ja już się tego boje:eek::eek:
A my smochodu miec nie będziemy:-pBo ja sie boje robic prawko a mojemu M nie pozwoliłabym za nic w śweicie.Wole autobusy;-);-)I spokój:happy::happy:

no CSI o kurcze bym zapomniala,,dzieki Bodzia

a wogole to ja mykam juz sobie myju i wskocze CSi w wyrku obejrze

do juterka dobranoccc

anula bolid pierwsza klasa,,,kazdy by taki chcial i takiego kierowceeeeeeee

Anula no zaczęliście od najważniejszego.:tak::-) My w sumie też auta nie mielibyśmy, gdyby teść nie podarowałby nam poloneza. A teraz udało się sprzedać i kupujemy lepszy (mam przynajmniej taką nadzieję;-)).

a to możliwe że pójdę pod walec bo po tym jakiego mam świra na jego punkcie wnioskuje że za jakieś dwadzieścia kilka lat będę na forum teściowe knujące w domu na wątku jak skutecznie zatruć życie synowej;-);-)

reklama
Do góry